masina zgariata
Actualitate

Un puști de șapte ani i-a zgâriat mașina tatălui său în încercarea de a curăța zăpada de pe capotă. / Foto: captură video

A vrut să-și ajute tatăl, dar i-a distrus noua mașina. Năzbâtia unui băiețel de șapte ani, surprinsă într-un filmuleț devenit viral

Un bărbat a descoperit cu groază că noua sa mașină are capota plină de zgârieturi, iar pentru a le repara trebuie să scoată din buzunar peste 1000 de lire sterline. Nedumerit de cum s-a întâmplat totul, acesta a văzut pe camerele de supraveghere că vinovatul era chiar fiul său.

Un bărbat de 46 de ani și-a găsit zgâriat bolidul parcat în fața casei. Camerele de supraveghere din afara locuinței au arătat că autorul zgârieturilor era puștiul lui de șapte ani. Wilf. Acesta a încercat să-i dea o mână de ajutor tatălui său și, în dorința de a-l scăpa de zăpada de peste noapte de pe mașină, a luat o lopată și a început să o curețe.

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am văzut niște zgârieturi  Am verificat camerele să văd ce s-a întâmplat și acolo era ful meu cu o lopată pe care o găsise afară, încercând să dea zăpada jos. Când s-a întors de la școală, l-am întrebat dacă știe de ce erau atât de multe zgârieturi pe mașina mea, dar a zis că nu știe, așa că l-am întrebat dacă a dat zăpada jos. S-a uitat la mine cu ochii lui mari și albaștri și mi-a zis că da. Ironia este că nu plecam nicăieri cu mașina, a vrut doar să ajute", a povestit bărbatul, amuzat de situație, dar și mâhnit că trebuie să scoată din buzunar peste 1000 de lire sterline, conform Daily Mail.

Citește și: O mireasă a făcut publice poze de la nuntă, iar detaliul observat de internauți a stârnit controverse: ”Ar trebui să divorțezi!”

Etichete: viral , masina , moment viral , zapada

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri