abi feltham
Actualitate

Abi, pe vremea când consuma mult alcool. / Foto: Profimedia

Ajunsese în cel mai rău punct al vieții și obișnuia să bea două sticle cu tărie pe zi. Cum arată acum tânăra care s-a transformat total

A început să bea cidru din adolescență, alături de gașca de prieteni, pentru a face față traumelor cauzate de pierderea tatălui ei, pe când avea doar trei ani, dar legătura lui Abi Feltham cu alcoolul a ajuns extrem de periculoasă.

Femeia care obișnuia să bea și două sticle cu vodcă pe zi și-a spus povestea. Diferența de cum arăta atunci și cum este astăzi, la 35 de ani, după ce a renunțat complet la băutură, este ca de la cer la pământ. Sau invers, căci în acele vremuri, era cu adevărat la pământ.

Citește și: Povestea fetei care s-a născut în închisoare, iar acum e studentă cu bursă la Harvard. Aurora nu a avut un început ușor în viață

Abi Feltham
Abi, pe vremea când consuma mult alcool. / Foto: Profimedia

A început să bea zilnic de la 14 ani, iar lucrurile au scăpat de sub control când a început să călătorească în toată lumea cu rucsacul. După o despărțire grea ajunsese să combine alcoolul cu drogurile. Consuma alcool de când se trezea până când i se făcea rău, seara târziu. În cea mai neagră perioadă bea bere și două sticle de 700 ml de alcool tare pe zi.

Transformarea tinerei a început brusc. Acum e alt om

Abi Feltham (5)
Abi Feltham, după ce s-a recuperat. / Foto: Profimedia

Citește și: Jessica Simpson, la momentul adevărului. E de nerecunoscut într-o poză de acum patru ani, când se lupta cu dependența de alcool

La începutul pandemiei, Abi s-a întors acasă și s-a mutat din Canada înapoi în casa părintească din Marea Britanie, scrie Daily Star. Consumul de alcool nu s-a oprit imediat, ci la trei săptămâni de când a ajuns acasă, când stătea în camera ei din copilărie, înconjurată de șase sticle goale de whiskey și de bere, și și-a dat seama că ceva nu e în regulă. În acea zi din aprilie 2020 a renunțat la alcool și de atunci nu a mai pus picătură în gură. Acum are un job stabil, o casă și un iubit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Obișnuiam să beau foarte mult. Când era mai rău, consumam două sticle de băuturi spirtoase pe zi. Beam din momentul în care mă trezeam până leșinam seara. Când toată lumea și-a pierdut joburile, m-am întors acasă. M-am mutat înapoi în Marea Britanie, la mama, și am continuat să beau. Mi-am dat seama că ascundeam sticle lângă pat și era ceva ce făceam în copilărie, când mă feream de mama. Într-o zi adunam sticlele într-un sac și atunci "m-a lovit". Am avut un moment în care am simțit ca și cum o oglindă îmi era ținută în față. Acum am o viață stabilă și liniștită, pe care o iubesc", a declarat tânăra care acum trei ani și-a recăpătat viața. Și aspectul ei fizic s-a schimbat extrem de mult, fiind acum frumoasă și înfloritoare, spre deosebire de perioada în care nu se îngrijea deloc. 

Citește și: Lindsay Lohan a învins dependența de droguri și alcool, apoi și-a refăcut viața în Dubai: "Am învățat cum să mă pun pe primul loc"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri