Andreea Marin și fiica ei, Violeta
Actualitate

Andreea Marin și fiica ei, Violeta / Instagram

Andreea Marin, reacție neașteptată atunci când a fost întrebată de iubitul fiicei ei: „La vârsta aceasta avem doar prieten”

Andreea Marin a vorbit în repetate rânduri despre relația frumoasă pe care o are cu fiica ei, Violeta, însă aceasta a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebată de iubitul acesteia.

La câteva săptămâni de când Violeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Andreea Marin a fost întrebată dacă tânărul va fi și el invitat la masa de Paște.

Citește și: Andreea Marin a răbufnit. Ce spune vedeta despre relațiile toxice: „Voi, bărbații, credeți că o femeie e curtată doar de voi”

„De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie. E tare important să simți căldura. Și căldura e acasă. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Declarațiile Andreei Marin vin la câteva săptămâni de când Violeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de iubitul ei, care o săruta.

„Te iubesc”, a scris atunci fiica fostei prezentatoare TV.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

În vârstă de 16 ani, Violeta Bănică trăiește o poveste de iubire adolescentină alături de George, un tânăr care a studiat la „Școala de media” și care este implicat în mai multe proiecte importante alături de alți adolescenți. Iubitul fiicei Andreei Marin pare că este interesat de jurnalism și comunicare, astfel că și-a urmat pasiunea și a frecventat un curs în acest sens, potrivit Libertatea.ro.

Violeta are numeroase realizări în palmares

Unicul copil al Andreei Marin are deja câteva realizări în palmares, pe care să le treacă în CV, dar și planuri mari în tolbă. 

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva. Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult, încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech.

Citește și: Violeta, îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei

Deși este atât de tânără, Ana Violeta demonstrează că este înzestrată cu destul curaj. Vrea să plece departe, în America. Speră ea să se mute alături de una dintre cele mai apropiate persoane, fratele ei vitreg, Radu Ștefan Bănică

ana violeta banica si radu stefan banica
Ana Violeta și fratele ei, Radu Ștefan Bănică / Foto: Instagram

"Dacă aș pleca în străinătate la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem. Fratele meu a fost tot timpul unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a mai spus adolescenta.

Etichete: andreea marin , iubit , fiica , violeta

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri