Sofiia Karkadym si tony garnett
Actualitate

Ucraineanca Sofiia și britanicul Tony / Foto: Instagram

Bărbatul care și-a părăsit familia pentru o refugiată ucraineană vrea să o ia de soție și să-i ajute pe orfanii din orașul ei natal

Tony Garnett, britanicul care a părăsit-o pe mama celor două fiice ale sale pentru a începe o relație cu ucraineanca Sofiia Karkadym, de care s-a îndrăgostit după ce a primit-o în casa lui, vrea să meargă în Ucraina alături de iubită pentru a-i ajuta pe copiii rămași orfani.

După aproape trei luni în care a locuit în Marea Britanie și a început o relație și o viață nouă, Sofiia este gata să meargă din nou în orașul natal din Ucraina. Nu singură, ci alături de partenerul ei britanic, care strânge bani pentru a-i putea ajuta pe copiii orfani din zonă. Tony mai are o dorință pe care vrea să o împlinească în timpul acestei călătorii în Ucraina: vrea să-i ceară mâna, în mod oficial, noii sale iubite, în fața familiei ei.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi vor să profite de popularitatea câștigată după aparițiile din presa din Marea Britanie și vor să facă o strângere de fonduri pentru a-i putea ajuta pe ucraineni. Pe lângă această popularitate, și valul de comentarii urâte a fost destul de mare, Sofiia fiind criticată pentru că s-ar fi băgat în familia britanicului, iar Tony, pentru că și-a părăsit partenera care i-a dăruit două fete.

Englezul de 29 de ani susține că și-a pierdut jobul în urma relației pe care a început-o cu ucraineanca, dar e decis să își trăiască viața alături de ea. Mai mult vrea să-i ajute și pe conaționalii ei. "Am văzut întreaga amploare a lucrurilor de când am întâlnit-o pe Sofiia și cred că oamenii au nevoie de acest ajutor. Nu este un joc. Trebuie să-mi folosesc influența acum pentru a face ceea ce trebuie. Cu cât războiul va dura mai mult, atunci vor fi mai mulți morți, iar unele decese ar putea fi oprite cu acest ajutor. Aș putea salva sute de vieți. Chiar dacă salvez viața unei persoane, atunci asta merită pentru mine", a declarat Tony Garnett, conform Daily Mail.

Refugiata ucraineană a fost acuzată că l-a furat pe Tony de lângă familia lui

Partner Runs Off with Ukranian Refugee, UK - 22 May 2022
Ucraineanca Sofiia Karkadym, acuzată de o femeie din Marea Britanie că i-a furat soțul. / Foto: Profimedia

La 10 zile de Sofiia a ajuns în casa lui Tony și a Lornei, soția acestuia, unde a fost primită pentru a se refugia din calea războiului, blonda și britanicul de 29 de ani au fugit împreună. Bărbatul spune că s-a îndrăgostit iremediabil și că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de noua lui parteneră, scrie metro.co.uk., acesta fiind dispus să-și lase și cele două fetițe în urmă.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Sofia a rupt tăcerea prin intermediul unei postări pe Instagram, unde a explicat partea ei de adevăr: "Primul lucru pe care vreau să-l spun este că nu am furat pe nimeni din familia sa. A fost decizia lui conștientă, decizia unui bărbat de 29 de ani care are dreptul să iubească, să fie fericit și să aleagă cu cine vrea să fie". Aceasta a spus și că presa britanică a exagerat povestea și că a relatat-o în așa fel încât să pară mai dramatică decât a fost cu adevărat.

Mai mult, ucraineanca se declară fericită în brațele lui Tony, spunând că dragostea lor este "reală și minunată". "Anthony și cu mine o ducem grozav, așa că le mulțumesc celor care m-au susținut de la început și au știut că acțiunile mele sunt reale. Ceilalți vor fi dezamăgiți că ne-au judecat", a mai scris Sofiia pe Instagram.

Foto: Instagram, Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri