Bella Hadid
Actualitate

Bella Hadid / Getty Images

Bella Hadid, adevărul despre lupta cu problemele sale mentale: ”Am avut multe episoade depresive, nu eram capabilă să explic ce simt!”

Bella Hadid, care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, a vorbit din nou despre lupta ei cu anxietatea și a făcut mărturisiri neștiute.

La mai bine de două luni de când s-a filmat în timp ce plângea și a vorbit despre problemele cu care se confruntă, Bella Hadid a oferit noi declarații despre lupta ei cu anxietatea.

Astfel, în cadrul unui interviu pentru WSJ, ea a mărturisit că timp de trei ani de zile  s-a luptat cu episoade depresive, iar în acest timp, ea le-a trimis imagini triste mamei ei și doctorului atunci când se confrunta cu momente delicate. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid în rolul celui mai senzual agent 007

”Am avut episoade depresive reale, iar atunci când mama și doctorul meu mă întrebau cum mă simt, în loc să le răspund în scris, le trimiteam câte o poză. Era o metodă simplă pentru mine, pentru că nu eram capabilă să le explic cum mă simt.”, a dezvăluit Bella, potrivit People. 

”Am suferit de dureri psihice și fizice chinuitoare, pe care nu știam cum să le explic. Atunci când am făcut publice acele imagini mi-am dorit ca oamenii care mă urmăresc și care se confruntă cu astfel de stări să știe că este în regulă să se simtă așa.”, a mai mărturisit Bella.

Totodată, modelul a explicat că și-a dorit să ”fie reală” pentru fanii ei, să le arate persoanelor care o urmăresc realitatea din spatele imaginilor perfecte de pe Instagram.

”Totul arată frumos pe Instagram, însă la finalul zilei, toți sunt oameni, toți avem probleme. Am simțit că am nevoie să spun adevărul. La momentul acela nu puteam să postez imagini frumoase.”, a mai precizat modeluul, dezvăluind că are zile bune și zile rele, însă nu are niciun regret cu privire la activitatea ei din online.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

”Să ies la o plimbare, să-mi amintesc că sunt mulți oameni care trec prin ceea ce trec și eu, pur și simplu mă ajută să mă simt bine. Simt nevoia să fiu reală în online, iar acest lucru este important pentru mine.”, a mai spus ea.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram 

Inspirată de un clip postat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

”Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur.”, a dezvăluit modelul pe Instagram, potrivit BBC.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram

”Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”, a mai scris Bella, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri