Melinda și Bill Gates
Actualitate

Melinda și Bill Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani. / Foto: Profimedia

Bill Gates, prima apariție publică după ce a dezvăluit că divorțează de Melinda. Fondatorul Microsoft continuă să poarte verigheta

Melinda și Bill Gates au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie, la începutul acestei luni, însă fondatorul Microsoft nu a renunțat nici acum la verighetă, potrivit Hollywood Life.

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a participat la o videoconferință ținută de Camera de Comerț a Statelor Unite ale Americii, iar cei care au luat parte la eveniment au putut să observe că acesta încă mai poartă verigheta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul lui Bill Gates. O aventură, adevăratul motiv pentru care acesta și-a dat demisia de la Microsoft

Participarea la acest eveniment a fost practic prima apariție după anunțul privind divorțul de Melinda Gates, femeia cu care s-a căsătorit în 1994 și care i-a dăruit trei copii.

Potrivit sursei citate, Bill Gates nu a făcut niciun efort ca să ascundă că mai poartă verigheta, în imaginile respective putând fi văzut gesticulând așa cum obișnuiește să facă.

Citește și: Unde s-a refugiat Bill Gates după ce s-a aflat că divorțează de Melinda. Fondatorul Microsoft a surprins pe toată lumea

Bill Gates a fost obligat să-și dea demisia de la Microsoft

Membrii consiliului de conducere al Microsoft au pornit în 2019 o investigație în cazul lui Bill Gates, după ce o angajată a declarat că a fost implicată într-o relație amoroasă cu fondatorul companiei, legătură ce a durat mai mulți ani. Board-ul a angajat o firmă de avocatură pentru a realiza o anchetă, iar în 2020 a descis că Bill Gates trebuie să-și dea demisia din consiliul director. În martie 2020 a renunțat la funcția de conducere, declarând că vrea să se concentreze „pe acte de filantropie”.

„Microsoft a primit la sfârșitul anului 2019 o plângere potrivit căreia Bill Gatea a căutat să inițieze o legătură intimă cu o angajată a companiei, în anul 2000. Consiliul director a investigat cauza, ajutat de o firmă de avocatură. Pe durata anchetei, compania a oferit sprijin angajatei care a depus plângerea”, a transmis un purtător de cuvânt al Microsoft pentru .

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al lui Bill Gates spune că decizia de a se retrage de la conducerea companiei pe care a fondat-o nu are legătură cu scandalul sexual. Recunoaște că a „existat o aventură în urmă cu 20 de ani, care s-a încheiat în condiții amicale”.

Bill și Melinda Gates au anunțat la începutul lunii că vor divorța, după 27 de ani de căsnicie.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri