Angelina Jolie și Brad Pitt
Divertisment

Angelina Jolie a lansat noi acuzații la adresa lui Brad Pitt/ Getty Images

Brad Pitt vrea să facă pace cu Angelina Jolie: "Speră că se vor putea ierta unul pe celălalt"

Au format unul dintre cele mai invidiate și admirate cupluri de la Hollywood, dar acum, Brad Pitt și Angelina Jolie și-au întors "săbiile" unul către celălalt. După despărțire, legătura lor s-a transformat într-una distantă, ba chiar și conflictuală pe alocuri, din cauza luptei pentru custodia copiilor. Acum, surse din preajma actorului spun că acesta este pregătit să facă pace cu fosta soție.

Brad Pitt își dorește să remedieze legătura cu Angelina Jolie: "Speră că într-o zi se vor putea ierta unul pe celălalt și că vor putea să meargă înainte de dragul copiilor, dacă pentru nimic altceva", a declarat o sursă din preajma actorului de 57 de ani, pentru Us Weekly.

Citește și: Cum descrie Angelina Jolie relația cu cei șase copii: “Sunt foarte onestă cu ei”. E mamă singură de când a divorțat de Brad Pitt

Deși sunt despărțiți din 2016 și declarați separați din punct de vedere legal din 2019, cei doi nu au ajuns nici acum la un acord privind termenii acestei separarări, inclusiv legat de custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Pare că aceștia au luat partea mamei lor, cu care au fost văzuți deseori atât la cumpărături și în excursii, dar și pe covorul roșu al premierelor pelicuelor în care joacă Angelina Jolie.

Marvel Studios 'Eternals' film premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 18 Oct 2021

În urmă cu câteva luni, un judecător a decis că Pitt are drept la custodie comună, ceea ce a nemulțumit-o pe actriță.

Brad Pitt vrea să iubească din nou

"Lui Brad i-ar plăcea să iasă din nou la întâlniri și să găsească acea persoană cu care să fie pe termen lung. Urăște ca asta să se întâmple în fața publicului. Acum este focusat pe familie, muncă și acte caritabile", a mai povestit sursa apropiată de Pitt.

Citește și: Angelina Jolie, nemulțumită de decizia judecătorului de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună: “Pregătește deja următoarea mişcare”

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Knox și Vivienne, 13 ani.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri