Sofiia Karkadym si tony garnett
Actualitate

Ucraineanca Sofiia și britanicul Tony / Foto: Instagram

Britanicul care și-a părăsit familia pentru o ucraineancă și-a lăsat și jobul pentru a o îngriji pe aceasta. Tânăra a orbit parțial

După ce în urmă cu o lună, povestea unei refugiate din Ucraina și a unui britanic care și-a părăsit familia pentru a fi alături de tânăra venită în țara lui să găsească adăpost a ajuns cunoscută în toată lumea, iată că acum, proaspătul cuplu are de înfruntat un obstacol adevărat: ucraineanca ar fi orbit parțial, iar britanicul s-a transformat în îngrijitorul ei.

Tony Garnett și-a abandonat familia pentru a închiria o casă alături de Sofiia Karkadym, o tânără ucraineancă de 22 de ani, lucru care le-a adus ambilor o mulțime de critici. Bărbatul spune că oamenii i-au amenințat chiar că vor depune o petiție pentru ca iubita lui să fie deportată. 

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: "Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Recent. Tony a renunțat la locul de muncă pentru a avea grijă de iubita lui, după ce aceasta a contractat o infecție oculară și acum este parțial oarbă, scrie Daily Mail.

Refugiata ucraineană a fost acuzată că l-a furat pe Tony de lângă familia lui

Partner Runs Off with Ukranian Refugee, UK - 22 May 2022
Ucraineanca Sofiia Karkadym, acuzată de o femeie din Marea Britanie că i-a furat soțul. / Foto: Profimedia

La 10 zile de Sofiia a ajuns în casa lui Tony și a Lornei, soția acestuia, unde a fost primită pentru a se refugia din calea războiului, blonda și britanicul de 29 de ani au fugit împreună. Bărbatul spune că s-a îndrăgostit iremediabil și că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de noua lui parteneră, scrie metro.co.uk., acesta fiind dispus să-și lase și cele două fetițe în urmă.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Sofia a rupt tăcerea prin intermediul unei postări pe Instagram, unde a explicat partea ei de adevăr: "Primul lucru pe care vreau să-l spun este că nu am furat pe nimeni din familia sa. A fost decizia lui conștientă, decizia unui bărbat de 29 de ani care are dreptul să iubească, să fie fericit și să aleagă cu cine vrea să fie". Aceasta a spus și că presa britanică a exagerat povestea și că a relatat-o în așa fel încât să pară mai dramatică decât a fost cu adevărat.

Mai mult, ucraineanca se declară fericită în brațele lui Tony, spunând că dragostea lor este "reală și minunată". "Anthony și cu mine o ducem grozav, așa că le mulțumesc celor care m-au susținut de la început și au știut că acțiunile mele sunt reale. Ceilalți vor fi dezamăgiți că ne-au judecat", a mai scris Sofiia pe Instagram.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri