britt ekland si roger moore
Actualitate

Britt Ekland a jucat alături de Roger Moore în The Man with the Golden Gun, 1974 / Foto: Profimedia

Britt Ekland, fata Bond a anilor '70, la premiera No Time To Die. Cum arată la 78 de ani, după intevențiile estetice pe care le regretă

Britt Ekland, actrița care a interpretat rolul lui Mary Goodnight în "The Man with the Golden Gun", alături de Roger Moore, nu a lipsit de la premiera mondială "No Time To Die". La 78 de ani, blonda cu origini suedeze a fost o apariție elegantă.

Citește și: Britt Ekland, fosta ”fată Bond”, dezvăluiri despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: ”Mi-au distrus fața!”

Britt a stat minute bune la poze, încântată că a fost invitată la un eveniment de asemenea amploare. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu mâneci transparente și inserții strălucitoare, actrița a completat lookul cu botine negre și o geantă roșie. Părul l-a purtat îndreptat, iar ochii albaștri au fost evidențiați cu un machiaj de seară.

britt ekland

Ce spune Britt Ekland despre intevențiile estetice suferite

În urmă cu câteva luni, Britt Ekland a vorbit despre intervențiile estetice suferite de-a lungul timpul. Deși la momentul la care le-a făcut și le-a dorit foarte tare, acum a ajuns să le numească "cea mai mai greșeală a vieții". Mai mult decât atât, ea a mărturisit că n-ar mai opta niciodată pentru intervențiile de chirurgie plastică după ce a trecut prin momente dificile în cadrul unei proceduri de mărire a buzelor.

Citește și: Emilia Clarke, actrița din ”Game of Thrones”, a vorbit despre operații estetice: ”Nu mă interesează standardele ridicole de frumusețe!”

britt ekland

”Oricine are dreptul de a apela la astfel de intervenții. Le-am încercat, dar acum nu aș mai apela la astfel de trucuri. Nu-mi doresc să arăt altfel decât sunt.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu, potrivit Daily Mail.

Aceasta a mai povestit că în urmă cu mulți ani și-a dorit să aibă ”buze pline”, așa că și-a făcut o programare la un medic din Paris. Din păcate, însă, în loc de tratamentul pe care și-l dorea, ea a primit mai multe injecții cu ”un material dentar nou”, iar rezultatul a fost dezastruos.

Citește și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

”Mi-a distrus fața, efectiv. Acum mă simt foarte bine, mai bine decât m-am simțit acum mulți ani și nu aș mai apela la intervențiile esterice. Fiecare dintre noi îmbătrânește. Toți mergem în aceeași direcție și nu putem schimba, mai povestea Britt Ekland.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri