printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene e de la jumătatea lui noiembrie 2021 internată într-o locație secretă, unde are parte de îngrijire. / Foto: Profimedia

Când s-ar putea întoarce prințesa Charlene în Monaco. E internată de două luni într-o locație secretă

S-a întors în Monaco în 8 noiembrie, după mai bine de jumătate de an în care a stat în Africa de Sud, însă după câteva zile de când a ajuns acasă, prințesa Charlene a fost internată într-o "locație secretă" pentru a se îngriji de sănătatea sa.

De la acel moment, soția prințului Albert de Monaco nu a mai fost văzută în public. Suveranul monegasc a ținut să precizeze că problemele lui Charlene sunt datorate unei oboseli acumulate de ceva vreme și că nu este vorba nicidecum de probleme personale, precum un divorț, sau de operații estetice, Covid-19 sau cancer.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul unor controverse. Soția prințului Albert ar locui singură, într-un apartament modest

printesa charlene de monaco

Iată că, recent, au apărut informații conform cărora Charlene s-au putea întoarce în sânul familiei în câteva săptămâni. Dacă aniversarea gemenilor ei, Crăciunul și Revelionul nu au fost sărbătorite de cei dragi, o dată importantă pentru întregul Principat ar putea să o aducă înapoi: ziua de 27 ianuarie, în care este sărbătorită Sfânta Muceniță Devota, cea care patronează spiritual Monaco. În fiecare an, familia regală ia parte la evenimente dedicate sfintei și, totodată, această dată din calendar a marcat anul trecut unul dintre puținele momente în care Charlene a apărut în public.

În legătură cu starea de sănătate a fostei înotătoare olimpice, cele mai recente informații vorbesc despre o evoluție "încurajatoare", scrie presa internațională.

Prințul Albert a fost cel care a anunțat că Charlene nu se află în Monaco

La câteva zile de când reprezentanți ai palatului regal din Monaco au anunțat că prințesa Charlene nu-și va relua îndatoririle publice și se va odihni în perioada următoare, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că aceasta a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

”Este bine, dar are nevoie de odihnă și liniște.”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

”Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă.”, a mărturisit el.

De asemenea, el a subliniat că cel mai mult au de suferit copiii lor, Jacques și Gabriella, care suferă din cauza absenței mamei lor.

Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. IIar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete.”, a mai spus el.

Citește și: Grace Kelly și Charlene de Monaco, unite de o tristețe copleșitoare. Au lăsat carierele pentru iubire, dar asta nu le-a adus fericirea

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri