Prinții Harry și Wiliam
Actualitate

Prinții Harry și Wiliam / Profimedia Images

Care ar fi, de fapt, „mărul discordiei” dintre prinții William și Harry. Biograf regal: „A existat o oarecare gelozie”

Despre neînțelegerile dintre prinții William și Harry s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum un biograf regal a lansat o teorie interesantă, care ar explica de ce s-au înstrăinat.

Scriitorul Robert Jobson a declarat, în cadrul unui documentar lansat pe o platformă de streaming online, că prințul William ar fi fost surprins de succesul pe care l-a avut fratele lui, Harry și cât de departe a ajuns cu Jocurile Invictus, potrivit Mirror. Ba mai mult, el ar fi simțit și un pic de gelozie față de față de ducele de Sussex.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

Conform sursei citate, prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, este „în elementul său” când vorbește cu militarii veterani, situații când poate fi doar „Harry”, nu „prințul Harry”. În plus, el a investit multă pasiune în Jocurile Invictus, care se bucură de un succes răsunător încă de când au fost lansate, în 2014.

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Jobson a explicat că este „impresionant” modul în care Harry a reușit să strângă bani pentru eveniment, mai ales că necesită costuri ridicate. În plus, potrivit autorului, faptul că Jocurile Invictus au fost „foarte reușite" încă de când au fost lansate și  pare să fi creat o anumită invidie în fratele său mai mare, William.

Citește și: Ce făcea Meghan Markle în timp ce Harry se întorcea din Anglia. Vestea că suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

„Cred că a existat un grad de invidie în legătură cu cât de bine a mers totul. Cred că William a fost surprins de cât de mult succes a avut și cât de mulți bani au fost investiți în acest eveniment, câte guverne s-au implicat”, a mai spus scriitorul în cadrul documentarului.

Ce șanse există ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru regal

Șansele ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru al familiei regale sunt inexistente, atrag atenția surse apropiate regelui Charles, potrivit Daily Mail.

Potrivit sursei citate, nu există nicio cale prin care ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, să se întoarcă să lucreze ca membru regal, nici măcar acum, când regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și urmează un tratament riguros.

Citește și: Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

Apropiați de-ai regelui Charles au explicat că acesta nu ar accepta așa ceva sub nicio formă, însă el își dorește repararea relației cu fiul său, care s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii, în 2020, când a renunțat la angajamentele ca membru al familiei regale.

Prințul William și Regele Charles/ Profimedia

De asemenea, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, prințul William ar fi de acord cu tatăl său, fapt pentru care nu-și dorește ca Harry să-și reia angajamentele, în ciuda momentelor delicate prin care trece, soția sa, Kate Middleton, recuperându-se acasă după o intervenție chirurgicală în urma căreia a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Aceste dezvăluiri vin la scurt timp după ce au apărut niște speculații în The Times, potrivit cărora ducele de Sussex și-ar dori reluarea angajamentelor temporar, pentru a veni în sprijinul tatălui său, care a fost diagnosticat cu cancer luna trecută.

Etichete: relatie , harry , william

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?