printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle și-au pierdut popularitatea în rândul britanicilor. / Foto: Profimedia

Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

Super Bowl, cel mai așteptat eveniment sportiv al anului din SUA, a avut loc duminică, unde au participat numeroase vedete. Cu toate acestea, prințul Harry și Meghan Markle nu au fost văzuți la meci, în ciuda faptului că ducele de Sussex a ținut un discurs special pentru NFL în Las Vegas, cu doar câteva zile înainte de finală. 

Citește și: Relația dintre William și Harry, în continuare „pe butuci”. Condiția pusă de prințul de Wales ca să aibă o întâlnire cu fratele lui

Inițial s-a zvonit că cei doi vor putea fi surprinși în tribune, dar fiul Regelui Charles și fosta actriță din „Suits” nu au putut fi văzuți nicăieri. Joi, Harry a surprins pe toată lumea atunci când a apărut în Las Vegas pentru a prezenta un premiu la NFL Honors 2024, chiar dacă abia se întorsese din Marea Britanie, acolo unde a fost să-și viziteze tatăl după ce a primit diagnosticul de cancer. Ducele de Sussex a apărut la eveniment pentru a-i oferi apărătorului lui Pittsburgh Steelers Cam Heyward premiul Walter Payton pentru Omul Anului.

În ciuda faptului că a fost la NFL Honors 2024 și că se afla în continuare în oraș, Harry nu a fost prezent la finala campionatului. O sursă a declarat pentru Page Six că prințul ar fi refuzat să se prezinte la meci din cauza atitudinii pe care a avut-o la evenimentul de joi. El a ținut un discurs acid în timp ce înmâna premiul. 

Citește și: Ce făcea Meghan Markle în timp ce Harry se întorcea din Anglia. Vestea că suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

„Este o onoare să fiu cu voi toți în această seară. Îmi place foarte mult cu ne-ați furat rugby-ul și l-ați făcut al vostru”, a precizat ducele de Sussex în timpul discursului său. 

Alegerea prințului de a nu participa la Super Bowl a fost extrem de discutată, deoarece NFL l-a adăugat recent într-un grup prestigios. 

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri