Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Meghan Markle/ Profimedia

Ce făcea Meghan Markle în timp ce Harry se întorcea din Anglia. Vestea că suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

Prințul Harry a călătorit la începutul acestei săptămâni în Marea Britanie, după ce a aflat că tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. Ducele de Sussex și monarhul au avut o întrevedere de doar 30 de minute, iar fratele prințului William s-a întors la scurt timp în California, acolo unde îl aștepta soția sa, Meghan Markle. 

Fosta actriță nu și-a însoțit soțul în Regatul Unit, ci a rămas în SUA cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Fostul majordom al Regelui Charles a vorbit despre motivul pentru care se crede că Meghan nu a mers să-l vadă pe suveran, acesta susținând că „a fost cea mai bună decizie pentru copiii ei și crede că Harry trebuia să facă asta singur”. 

Cu toate acestea, Meghan a fost surprinsă în ziua în care Harry se întorcea din Londra, având o stare foarte bună, semn că abia aștepta să-și vadă soțul. Ea a ieșit la o plimbare cu mașina în cartier, fiind fotografiată la volan, în timp ce savura o cafea. A fost prima dată când ducesa a fost văzută de când Harry a părăsit California. 

Meghan Markle/ Profimedia
Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Prințul William rupe tăcerea despre starea de sănătate a Regelui Charles și a soției lui, Kate Middleton: „Am vrut să scap de toate”

În imagini, fosta actriță în vârstă de 42 de ani conducea un Range Rover în cartierul Montecito, acolo unde cei doi dețin o casă în valoare de 14 milioane de dolari. Meghan purta o șapcă albă și avea părul prins într-o coadă la spate, acoperindu-și privirea cu o pereche de ochelari de soare. În ciuda veștilor supărătoare despre socrul ei, soția prințul Harry părea foarte relaxată, având un zâmbet larg pe față. 

Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute

Prințul Harry a călătorit din SUA în Marea Britanie la doar o zi după ce a aflat că Regele Charles este bolnav. Soțul lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a ajuns pe marți pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat direct la Clarence House, reședința Regelui Charles, care are 75 de ani, însoțit de polițiști. Cei doi au avut o întrevedere de aproximativ 30 de minute.

Citește și: De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu. Suveranul a fost internat în urmă cu câteva ore

Este pentru prima dată când Harry și-a văzut tatăl de la încoronare, care a avut loc în urmă cu nouă luni. Cu toate acestea, Regele și fiul său au petrecut doar o jumătate de oră. Harry a ajuns la ora trei și un sfert, iar 30 de minute mai târziu, Charles și Camilla au fost văzuți plecând de la Clarence House și îndreptându-se la Sandringham, acolo unde monarhul va rămâne pentru a se recupera. Surse din Palat susțin că Regele își va petrece cea mai mare parte din timp în mediul rural, revenind în Londra doar o dată pe săptămână pentru afaceri și tratament suplimentar, relatează Mirror

Relația dintre Harry și Charles este una tensionată încă de când fiul său cel mic a decis să părăsească Marea Britanie și să se mute în California alături de soția sa, Meghan Markle, în 2020. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri