Charles, alături de regina Elisabeta a II-a
Actualitate

Charles, alături de regina Elisabeta a II-a / Getty Images

Ce a făcut regele Charles cu o seară înainte ca regina Elisabeta a II-a să-și piardă viața. Nimic nu prevestea tragedia

Un fotograf apropiat familiei regale a dezvăluit că s-a întâlnit cu Charles, care a fost proclamat rege sâmbătă, în cadrul unei ceremonii televizate, cu o zi înainte ca regina Elisabeta a II-a, iar acesta părea vesel.

Arthur Edwards, un fotograf apropiat familiei regale, a povestit că s-a întâlnit cu regele Charles cu o seară înainte ca mama lui, regina Elisabeta a II-a, să-și piardă viața, iar acesta nu părea să aibă probleme sau să fie îngrijorat de ceva, semn că starea reginei s-a deteriorat brusc.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, la scurt timp după ce medicii s-a arătat îngrijorați de starea ei de sănătate și au pus-o sub atenta supraveghere. Câteva ore mai târziu, după ce membri ai familiei regale au fost chemați de urgență la Balmoral, era anunțat decesul ei.

Cu o seară înainte, am fost la Dumfries House cu prințul Charles, am luat cina acolo. A fost o seară extraordinară, iar o zi mai târziu l-am văzut cum pleca din hotel rapid. Am știut că ceva s-a întâmplat. E greu pentru el să accepte că mama lui nu mai e.”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Piers Morgan.

Citește și: Adevărul despre ultimele imagini cu regina Elisabeta a II-a în viață. Fotografa care le-a realizat a rupt tăcerea: ”Părea fragilă!”

”Miercuri seară, la petrecere, am râs împreună, am glumit. Iar 24 de ore mai târziu s-a întâmplat asta. Regina a murit.”, a mai povestit fotograful în cadrul unui interviu pentru The Sun.

Informația potrivit căreia starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a s-a deteriorat brusc a fost întărită și de jurnalista Jenna Bush Hager, care a povestit că s-a întâlnit cu prințul Charles cu puțin timp înainte ca regina Elisabeta să treacă în neființă, întrucât trebuia să-i ia un interviu soției sale, fostei ducese de Cornwall.

Citește și: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și ce se va întâmpla cu banii monarhului. Suverana a domnit 70 de ani

Pentru că zborul ei a avut întârziere, jurnalista a ajuns să stea de vorbă cu Charles, iar timpul petrecut împreună a fost extraordinar, el spunându-i că avea să o vadă pe Camilla o zi mai târziu.

”Cred că înrăutățirea stării de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a fost o surpriză pentru familie, nimeni nu se aștepta la așa ceva.”, a povestit jurnalista, care a explicat, de asemenea, că a doua zi, când se pregătea de interviul pentru Camilla, a aflat că Charles se află vorbește la telefon, deoarece Regina Elisabeta este bolnavă. ”La scurt timp am auzit un elicopter, iar Camilla a fost nevoită să anuleze interviul, căci a plecat în grabă la Balmoral. Ce s-a întâmplat apoi e istorie.”, a mai precizat aceasta, potrivit Daily Mail.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, plină de surprize și la 96 de ani. Și-a arătat calitățile de actriță într-un clip care i-a amuzat pe britanici

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a murit în Scoția, la 96 de ani, înconjurată de familie / Foto: Royal Family Facebook

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri