Vladimir Putin
Actualitate

Vladimir Putin are două fiice legitime, în urma căsătoriei de 30 de ani cu Lyudmila. / Foto: Profimedia

Ce se știe despre fiicele legitime ale lui Vladimir Putin. Maria și Katerina au funcții importante și vieți amoroase foarte diferite

De când a decis invadarea Ucrainei, toți ochii sunt ațintiți asupra lui Vladimir Putin pentru a vedea care este următoarea lui mișcare și dacă are de gând să oprească atacul asupra țării vecine. Pe lângă acest lucru, există mulți curioși care se întreabă cum este acesta în spatele ușilor închise, cum arată viața lui de familie, dacă are copii și ce fac aceștia.

Discret și chiar secretos când vine vorba de viața privată, despre liderul de la Kremlin nu se știu prea multe, însă presa internațională a reușit să pună cap la cap câteva informații despre copiii lui. Cel puțin despre cele două fiice despre care se știe în mod oficial, Maria și Katerina, pe care Putin le are cu fosta lui soție, Lyudmila (Ludmila), dar și despre Luiza, fiica ilegitimă a acestuia, pe care nu a recunoscut-o niciodată public, dar despre care se știe că este rodul unei relații cu fosta menajeră Svetlana Krivonogikh. Mai mult, președintele Rusiei ar mai avea copii și cu actuala iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Ce se știe despre Maria și Katerina, fiicele lui Vladimir Putin cu fosta soție, Lyudmila

Maria Vorontsova

Maria Vorontsova
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, are 36 de ani și a fost botezată după mama președintelui. Aceasta a venit pe lume în timp ce tatăl ei era plecat într-o călătorie de afaceri. Mama ei, Ludmila, a mărturisit că a chemat un taxi să o ducă la spital în momentul în care a simțit că intră în travaliu. Mai mult, Vladimir Putin a ordonat ca pe fată să o cheme Maria, deși soția lui ar fi vrut să o numească Natasha.

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a făcut Medicina la Moscova și a devenit endocrinolog pediatric și unul dintre experții țării în nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, ediția iralndeză.

Maria are un copil și este căsătorită cu afaceristul olandez Jorrit Faassen, Putin fiind astfel și bunic.

Citește și: Vladimir Putin, de la ”copilul minune”, la președintele avid după putere. Liderul rus a avut o copilărie cumplită

Katerina Tikhonova

Katerina Tikhonova

Katerina (Yekaterina) Vladimirovna Putina este mai mică cu un an decât sora sa, Maria. Aceasta a decis să ia numele de familie al bunicii sale materne, devenind Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva. A studiat în Germania și Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universității din Moscova.
Înainte de a face carieră într-un domeniu științific, Katerina a fost dansatoare și vicepreședinta Confederației Mondiale de Rock and Roll.

Katerina a fost căsătorită între 2013 și 2018 cu miliardarul rus Kiril Șamalov. Actele de divorț arată că cei doi au împărțit o avere de 2 miliarde de dolari.

Citește și: Nu mulți își amintesc, dar Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell. Despre ce au vorbit cei doi acum 11 ani

Vladimir Putin și mama fiicelor sale au divorțat după 30 de ani de mariaj

vladimir putin si sotia

În vara lui 2013, un comunicat oficial anunța că Vladimir Putin și soția lui, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, pe care președintele o cunoscuse pe când aceasta era stewardesă, s-au separat, după 30 de ani de căsnicie. În primăvara următoare, cei doi erau deja divorțați. La acel moment, s-a vehiculat că președintele Rusiei avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, atunci în vârstă de 30 de ani.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?