Ce se știe despre sora reginei Camilla. Annabel a rămas văduvă în luna martie și seamănă perfect cu soția regelui Charles
Actualitate

Ce se știe despre sora reginei Camilla. Annabel a rămas văduvă în luna martie și seamănă perfect cu soția regelui Charles / Getty Images

Ce se știe despre sora reginei Camilla. Annabel a rămas văduvă în luna martie și seamănă perfect cu soția regelui Charles

Ceremonia de încoronare a regelui Charles va avea loc sâmbătă, pe 6 mai, iar la evenimentul istoric sunt așteptate numeroase persoane, printre care și sora reginei Camilla Bowles și, anume, Annabel Elliot.

În timp ce despre familia regelui Charles se cunosc multe detalii, oamenii din toate colțurile lumii știu mai puține lucrurile despre familia soției sale. Totuși, acest lucru se va schimba în curând, căci la ceremonia de încoronare privirile vor fi ațintite și asupra surorii reginei Camilla, care va fi prezentă la eveniment.

The Order of the Garter Service

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Annabel Elliot este al doilea copil al maiorului Bruce Shand și al lui Rosalind Cubitt, fiica celui de-al treilea baron Ashcombe. Annabel s-a născut pe 2 februarie 1949 și este cel mai mic al familiei. Ea și Camilla au mai avut un frate, Mark, dar a murit brusc în 2014, după un accident casnic.

În 1972, Annabel s-a căsătorit cu Simon Eliott, care i-a fost soț până când s-a stins din viață, în martie 2023. Aceștia au avut trei copii - două fiice: Alice și Catherine și un fiu, pe nume Ben Eliott, care este un important om de afaceri.

De cealaltă parte, Annabel Eliott este decoratoare şi proprietara unui anticariat. Totodată, deși i-a plăcut mereu să-și trăiască viața departe de ochii curioșilor, aceasta are o relație foarte apropiată cu sora ei, Camilla, dar și cu soțul acesteia, cu regele Charles.

Citește și: Fiul Camillei reacționează după ce prințul Harry a numit-o pe regina consoartă „periculoasă”: „S-au căsătorit din iubire”

Ca designer de interior, Annabel și Charles și-au construit o relație, mai întâi una profesională, aceasta fiind angajată de mai multe ori pentru a-i amenaja proprietățile.

În cadrul unui interviu pentru Daily Telegraph, acordat în 2014, aceasta a vorbit despre pasiunea ei pentru decorațiuni: „Nu există bun gust sau prost gust. Întotdeauna folosesc obiectele pe care un client le deține și care îi plac - poate fi vorba despre un tablou sau un covor. Nu am o pregătire profesională, însă, cu experiența dobândită de-a lungul anilor, îmi permit să îmbin noul cu vechiul. Cred în adaptare și în reciclare”, spunea ea.

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri