emma si simon ruscoe (2)
Actualitate

Emma și Simon Ruscoe / Foto: Profimedia

O femeie de 55 de ani credea că soțul o înșală, după trei decenii de mariaj. Ce se întâmpla, de fapt, cu bărbatul era mult mai grav

O femeie de 55 de ani, care a început să devină suspicioasă în legătură cu fidelitatea soțului ei, a avut parte de o surpriză și mai neplăcută. 

"Simon a început să nu mai vrea să iasă cu prietenii, nu mai voia să iasă și să socializeze. Devenise foarte rezervat și am observat că începuse să fie din ce în ce mai retras, până la punctul în care am crezut că avea o aventură", a povestit Emma Ruscoe, conform New York Post.

Citește și: S-au regăsit și s-au căsătorit după 60 de ani. Iubiți în liceu, acum bunici, un cuplu demonstrează că dragostea e fără vârstă

Apoi, ceea ce i-a dat de gândit soției că partenerul ei ar putea ascunde ceva mai mult este că acesta începuse să o ia cu mașina pe trasee greșite față de cele obișnuite. O vacanță în familie a adus-o pe Emma dincolo de limita suportabilului. Cuplul și cei doi băieți ai lor au mers în Grecia. La acel moment, și copiii, și soția au observat că Simon era cam uituc și certăreț. L-au sfătuit să meargă la o clinică de memorie, lucru pe care bărbatul de 58 de ani l-a și făcut.

Emma și Simon Ruscoe
Emma și Simon Ruscoe / Foto: Profimedia

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Soțul își schimbase comportamentul pentru că era, de fapt, bolnav

După cinci ani de la îngrijorările Emmei, Simon a fost diagnosticat cu demență. "Când am primit diagnosticul, am simțit o ușurare. Simțeam că ceva e în neregulă și am luptat mult timp. Nimeni nu credea că se întâmplă ceva rău cu el. A fost bine să primesc un diagnostic după atâta timp, știam cu ce ne confruntăm", a mai spus soția.

Simon s-a schimbat foarte mult și nu mai poate face mai nimic de unul singur. Singurul lucru care a rămas la fel este că este o persoană iubitoare. Soția îi este alături și, deși este conștientă că, cel mai probabil, partenerul ei va ajunge într-un cămin unde să aibă parte de îngrijire specializată, vrea să-i fie aproape la fiecare pas și încearcă să-i facă viața mai ușoară.

"Este ca un doliu, vezi acea persoană deteriorându-se. Suntem împreună de 31 de ani. Să văd persoana lângă care am crescut dispărând îmi rupe inima. În zilele grele, simt că inima îmi e smulsă din piept, iar în cele bune simt că sunt norocoasă că el este încă aici. Este sufletul meu pereche, dragostea vieții mele și mereu va fi așa", a mai spus, în încheiere, Emma Ruscoe.

Citește și: O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri