printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene e de mai bine de două luni internată într-o "locație secretă". / Foto: Profimedia

Cele mai noi informații despre recuperarea prințesei Charlene. Pe lângă oboseala fizică și emoțională, s-au mai adăugat alte probleme

Într-un comunicat emis de familia regală din Monaco s-a dezvăluit că prințesa Charlene se recuperează bine, dar că va trebui să primească tratament încă câteva săptămâni. Aceasta se află de mai bine de două luni într-o "locație secretă", unde este îngrijită pentru oboseală fizică și emoțională.

Nu a fost văzută în public nici de Crăciun și nici de Revelion, dar nici în 27 ianuarie, ziua în care este sărbătorită Sfânta Muceniță Devota, cea care patronează spiritual Monaco. În fiecare an, familia regală ia parte la evenimente dedicate sfintei și, totodată, această dată din calendar a marcat anul trecut unul dintre puținele momente în care Charlene a apărut în public. În 2022, soția prințului Albert a spus pas evenimentului, fiind în continuare sub tratament. Prințesa Charlene și-a sărbătorit și ziua de naștere singură.

printesa charlene

Citește și: A revenit de o lună din Africa, dar prințesa Charlene e tot de negăsit. A apărut ipoteza că ar fi suferit o operație estetică nereușită

"Recuperarea prințesei Charlene este satisfăcătoare și foarte încurajatoare", se arată în comunicatul emis de Palat, citat de publicația People, în care a fost adăugat și faptul că această recuperare se va mai întinde pe parcursul a câtorva săptămâni. Ar fi vorba, printre altele, și de probleme de natură stomatologică, ce trebuie tratate.

Prințul Albert a fost cel care a anunțat că Charlene nu se află în Monaco

În 8 noiembrie 2021, după mai bine de jumătate de an petrecut în Africa de Sud, prințesa Charlene s-a întors în Monaco, dar cțteva zile mai târziu, aceasta părăsea din nou Palatul Regal, de data aceasta pentru a se îngriji de sănătatea ei.

Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că soția lui a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

”Este bine, dar are nevoie de odihnă și liniște.”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

”Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă.”, a mărturisit el.

De asemenea, el a subliniat că cel mai mult au de suferit copiii lor, Jacques și Gabriella, care suferă din cauza absenței mamei lor.

Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. IIar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete.”, a mai spus el.

Citește și: Grace Kelly și Charlene de Monaco, unite de o tristețe copleșitoare. Au lăsat carierele pentru iubire, dar asta nu le-a adus fericirea

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri