EXCLUSIVE: Christie Brinkley at home
Actualitate

Christie Brinkley. Profimedia

Christie Brinkley, diagnosticată cu cancer de piele. Fostul supermodel a aflat teribila veste în urma unui control de rutină

Christie Brinkley a fost diagnosticată cu cancer de piele. La finalul unui control de rutină, la care o programase pe fiica ei, i-a cerut dermatologului să arunce o privire la un „punct mic” de pe tâmpla sa stângă, iar după reacția acestuia „a știut imediat că are nevoie de o biopsie”.

Supermodelul a împărtășit vestea pe Instagram, miercuri după-amiază.

Christie Brinkley a dezvăluit că a fost supusă deja unei proceduri pentru a trata cancerul de piele. Actrița în vârstă de 70 de ani a publicat și câteva fotografii din timpul și după îndepărtarea celulelor canceroase.

„Veștile bune pentru mine sunt că am descoperit din timp carcinomul bazocelular. Și am avut medici grozavi care au îndepărtat cancerul și m-au cusut fără semne, ca pe o haină Dior haute couture”, a scris ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Clinicii Cleveland, carcinomul bazocelular este un tip comun de cancer de piele care apare de obicei în urma expunerii la soare și provoacă formarea unei umflături sau leziuni pe epidermă.

Brinkley spune acum că se consideră „norocoasă” că a aflat devreme despre această boală și a putut să primească tratamentul salvator.

Christie are două fiice, Sailor Brinkley Cook și Alexa Ray Joel.

Vedeta, urmărită de 897.000 de admiratori pe Instagram, le-a reamintit tuturor să folosească protecția solară: „Vestea bună este că toate acestea pot fi evitate. Cu protecție solară! Și cu controale regulate pentru întregul corp, obligatoriu! Fă-ți o programare chiar azi”.

Etichete: christie brinkley

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?