Christie Brinkley
Divertisment

Christie Brinkley / Credit foto: Profimedia Images

Christie Brinkley, interesată să-și găsească dragostea și la aproape 70 de ani, după patru mariaje eșuate: „Ce va fi, va fi!”

Christie Brinkley, celebrul supermodel în vârstă de aproape 70 de ani, nu a renunțat la ideea că poate își va găsi marea dragoste, însă nu este prea sigură că există o persoană potrivită pentru ea.

Într-un interviu acordat recent jurnaliștilor de la People, Christie Brinkley, care va împlini peste câteva zile 70 de ani, a recunoscut că este deschisă în fața unei relații, dar nu crede că există prea mulți parteneri interesați de acest lucru.

Citește și: Heidi Klum, topless pe plajă alături de Tom Kaulitz. Supermodelul și soțul ei au atras toate privirile 

„Nu pare să fie cineva pe acolo”, a spus Brinkley, care a fost căsătorită de patru ori, printre soții ei faimoși numărându-se artistul Billy Joel și arhitectul Peter Cook.

Christie Brinkley

„Sunt foarte confortabilă cu viața mea, așa că ce va fi, va fi”, a mai spus ea, potrivit nypost.com, adăugând: „Toată viața mea am spus că trebuie să fii fericită cu tine, ca să te implici într-o relație doar din motivele potrivite, nu ca să te agăți de un bărbat pentru că ai nevoie, știi?”.

În urmă cu 2022, Brinkley a mărturisit că nu va folosi niciodată aplicațiile de dating pentru a-și găsi dragostea: „Nu, niciodată!”, a spus e.

Citește și: Alessandra Ambrosio, dans energic în costum de baie. Modelul a făcut un adevărat show pe iaht, înconjurată de prietene

Christie Brinkley a avut o relație și cu John Mellencamp

În 2020, la câțiva ani după despărțirea de cântărețul John Mellencamp, Brinkley dezvăluia: „Viața mea sentimentală este faptul că iubesc viața”, spunea ea pentru People. „Iubirea vieții mele este viața”, insista ea.

Ea și Mellencamp s-au întâlnit un an de zile, începând din 2015.

„Când vine vorba despre relații este foarte frumos ca partenerii să aibă aceeași vârstă”, spunea Brinkley, care atunci când a fost întrebată de posibilitatea unui mariaj a răspuns: „Niciodată nu știi ce se întâmplă. Eu și Josh suntem oameni cu programe foarte încărcate. Pur și simplu încercăm să ne bucurămm unul de altul și să ne vedem când putem, fără a pune presiune”.

Christie Brinkley, o carieră de cinci decenii și patru mariaje

Christie Brinkley a fost descoperită de un fotograf în 1973 și a devenit faimoasă  pe plan internațional la sfârșitul anilor '70, cu trei apariții consecutive pe coperta ediției de costume de baie a Sports Illustrated. De-a lungul anilor, a pozat pentru peste 500 de coperte de reviste. A fost numită de mai multe ori una dintre cele mai atractive femei din toate timpurile. A fost căsătorită de patru ori, cel mai mediatizat mariaj al său fiind cu muzicianul Billy Joel. Are trei copii.

Christie Brinkley și chevy chase
Christie Brinkley și Chevy Chase, în "National Lampoon's Vacation", 1983 / Foto: Profimedia

A jucat și în câteva filme, primul ei rol fiind în "National Lampoon's Vacation", în 1983, alături de Chevy Chase. A intrat și în lumea afacerilor, având branduri de produse de înfrumusețare, extensii de păr, băuturi alcoolice și ochelari.

În 1994, Christie Brinkley a supraviețuit unui accident de elicopter produs în Colorado. În urma lui a suferit ani întregi de dureri de șold, ce au culminat cu o operație de înlocuire în 2021.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea. Christie Brinkley, fabuloasă în colanți și bustieră. Care sunt secretele siluetei ei

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri