Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Cum a fost „pregătită” Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William: „Stilul ei vestimentar s-a schimbat drastic”

Kate Middleton, acum prințesă de Wales, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai elegante, însă aceasta a avut un drum lung de parcurs în ceea ce privește adoptarea stilului vestimentar potrivit, mai ales că a trăit în perioada în care se purtau jeanși cu talie joasă și cizmele de zăpadă.

Într-un nou documentar - William & Kate: Too Good To Be True - care prezintă povestea de iubire dintre prinții de Wales, experții au observat o schimbare radicală în ceea ce privește stilul vestimentar al lui Kate înainte ca ea să se logodească cu William în 2010.

Kate Middleton

Potrivit InStyle, experții sunt de părere că prințesa de Wales și-a schimbat stilul vestimentar radical pentru a părea „mai potrivită” pentru William. Astfel, ea a înlocuit rochiile scurte, cu decolteuri în V, pe care ar fi putut să le poarte și la club, cu rochii midi, costume deux-pieces, precum și paltoane elegante.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!”

„Stilul vestimentar al lui Kate s-a schimbat radical odată ce a intrat în lumina reflectoarelor ca viitoare membră a familiei regale. A adoptat ținute elegante potrivite pentru o viitoare regină. Blugii cu talie joasă și maiourile au fost înlocuite cu sacouri elegante, costume de calitate și bijuterii rafinate”, au explicat specialiștii.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

De asemenea, unii dintre ei au fost de părere că soția prințului William a devenit mai matură în ceea ce privește alegerile vestimentare odată ce a realizat că va fi regină într-o zi, fapt pentru care trebuie să se îmbrace potrivit.

„Hainele ei au început să reflecte ceea ce oamenii văd în personajul ei - un pic de reținere, poate chiar și un pic de modestie”, a mai explicat jurnalistul Tom Quinn în documentarul respectiv.

Kate Middleton
Kate Middleton, în rochie cu buline / Foto: Profimedia

Citește și: Kate Middleton, ținta comentariilor dure pe internet. Cum a reușit prințesa de Wales să-i enerveze pe britanici: „E absurd ce face”

Kate Middleton și Meghan Markle, încurajate de Palat să adopte stilul prințesei Diana

Controversata nouă carte a lui Omid Scobie, "Endgame", dezvăluie, printre altele, faptul că soțiile prinților William și Harry, Kate Middleton, respectiv Meghan Markle, au fost atent instruite de Palatul Buckingham despre cum să se afișeze în lume, după ce au intrat în familie. 

"Deghizarea în Diana a devenit un element regal de bază", susține autorul. Acesta spune și că tributul vestimentar adus deseori de Kate și Meghan regretatei lor soacre nu reprezintă o pură coincidență.

Citește și: Prințesa Diana e și acum o inspirație în materie de stil vestimentar. Ținutele emblematice de atunci și cum s-ar fi îmbrăcat azi

printesa diana si kate middleton

Potrivit lui Scobie, Palatul "exploatează fără rușine" popularitatea prințesei Diana, care dăinuie și acum, inclusiv încurajându-le pe soțiile lui Harry și William să reproducă ținute ale acesteia. Această mișcare are ca scop încercarea ca "o parte din strălucirea Dianei să se răsfrângă și asupra lor".

Citește și: Kate Middleton nu se jenează să poarte aceleași ținute de mai multe ori. Cele mai cunoscute rochii pe care prințesa le-a „reciclat”

Anterior, un jurnalist de modă spunea că a văzut o mulțime de exemple în care referințele stilistice ale lui Kate duc clar cu gândul la prințesa inimilor, vrând să-i aducă un omagiu celei dispărute dintre noi acum 26 de ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri