Kate Middleton
Divertisment

Kate Middleton la premiile BAFTA 2023 / Foto: Profimedia

Kate Middleton nu se jenează să poarte aceleași ținute de mai multe ori. Cele mai cunoscute rochii pe care prințesa le-a „reciclat”

Apariția lui Kate Middleton la premiile BAFTA de anul acesta i-a surprins pe toți, asta pentru că prințesa a decis să participe la eveniment într-o rochie lungă, albă, pe care a purtat-o ulterior la eveniment în 2019. Deși are posibilități financiare să poarte orice rochie și-ar dori, soția prințului William preferă să „recicleze” hainele la evenimente, adăugându-le doar un plus de noutate la a doua purtare. 

Nu este prima dată când Kate Middleton preferă o rochie pe care a mai purtat-o în defavoarea unei noi. Iată topul celor mai cunoscute ținute pe care prințesa de Wales a decis să le „recicleze”. 

Ținuta de la BAFTA 2023

Cea mai recent este cea de la premiile BAFTA 2023. Kate a purtat o rochie lungă, albă, cu un singur umăr, creată de celebrul designer Alexander McQueen. Prințesa a accesorizat totul cu mănuși lungi din catifea neagră și un clutch asortat. 

Cu toate acestea, prima dată când prințesa a purtat această rochie a fost în anul 2019, tot la premiile BAFTA. Tot atunci, Kate Middleton a ales să-i aducă un omagiu prințesei Diana, mama prințului William, purtând cercei care i-au aparținut răposatei sale soacre. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Ținuta de la BAFTA 2020

În anul 2020, premiile BAFTA au avut loc chiar înainte de lockdown-ul pandemiei de coronavirus. În numele sustenabilității, participanții au fost rugați să poarte ținute pe care le-au mai purtat înainte sau să opteze pentru rochii închiriate, fiind o seară a ținutelor „vintage”. 

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

Kate s-a bucurat nespus de această temă și a optat pentru o rochie crem, semnată tot de Alexander McQueen, designerul care s-a ocupat și de rochia ei de mireasă. Ținuta a fost purtată pentru prima dată de prințesă în anul 2012, într-o vizită în Malaezia. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Piesa vestimentară a fost acoperită cu flori aurii de hibiscus malaezian și a fost purtată de Kate la o cină de stat în turneul Jubileului de Diamant de la Cambridge în 2012. Rochia a fost ușor ajustată pentru BAFTA, având mâneci fluide și umeri mai proeminenți. Prințesa și-a combinat ținute cu un set de cercei Van Cleef și Arpels și un colier în valoare de 7.603 lire sterline, împreună cu o pereche de pantofi cu toc cu sclipici Jimmy Choo de 525 de lire sterline.

Ținuta de la Gala Portretului de la National Portrait Gallery din Londra din 2017 

A fost pentru prima dată când Kate Middleton a participat alături de prințul William la un astfel de eveniment, organizatorii temându-se că ar putea atrage atât de mult atenția încât oamenii să uite de ce au mai venit. Mai mult, aceștia chiar i-ar fi putut pune în umbră pe ceilalți invitați. 

Kate a purtat la acest eveniment o rochie cu imprimeuri florale, cu umeri, semnată de Alexander McQueen. Prințesa a purtat această rochie și în anul 2019, tot la Gala Portretului de la National Portrait Gallery din Londra.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Ținuta de la BAFTA 2011

Kate Middleton abia se căsătorise cu prințul William, atunci când a apărut la premiile BAFTA din 2011 într-o rochie lungă, semnată de același designer, respectiv Alexander McQueen, care a costat 4.290 de lire sterline.

Citește și: Comentariul deplasat făcut de Meghan Markle după nunta lui Kate Middleton cu prințul William. Cele două cumnate nu se cunoscuseră încă

Rochia emblematică în nuanța de liliac i-a pus talia în evidență, având un cordon simplu în jurul ei. Kate a purtat aceeași ținută și în 2021, când a participat la ceremonia Earthshot a prințului William din Londra, optând pentru o curea mai sclipitoare. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri