regina elisabeta a II-a
Actualitate

Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a nu este cea mai bună. / Foto: Getty Images

Cum a ”privit” regina Elisabeta a II-a decizia lui Harry de a se stabili în SUA. Adevărul a ieșit la iveală după moartea ei

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că renunță la îndatoririle ca membri ai familiei regale la începutul anului 2020, potrivit unei surse apropiate de regina Elisabeta a II-a, care a dezvăluit că suverana a fost ”foarte rănită” de decizia celor doi.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că vor înceta să mai lucreze pentru Familia Regală Britanică la începutul anului 2020, iar o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit, în cadrul unei cărți publicate de curând, că a fost rănită de decizia lor.

Acestora li s-a permis să renunțe la rolurile lor, însă le-a fost interzis să mai folosească titlurile de ”Alteța Sa Regală” și erau, totodată, obligați să devină independenți financiar.

Sussex Jubilee Thanksgiving POOL
Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba de la Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

La acel moment, regina Elisabeta a II-a le-a mulțumit celor doi pentru dedicarea lor, adăugând: ”Eu și familia mea sperăm ca înțelegerea de astăzi să le permită să înceapă construirea unei vieți fericite și liniștite.”

În cartea ”The Royals”, ce a fost publicată de curând de Katie Nicholl, adevăratele sentimente ale reginei Elisabeta erau altele.

”A fost rănită și mi-a spus: <<Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta>>”, a dezvăluit o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a în cadrul unui cărții publicate de corespondentul Vanity Fair, explicând că aceasta a fost obosită de întreg scandalul iscat după mutarea lor în SUA. 

Citește și: William şi Harry, împreună, dar fără vreun semn de reconciliere. Tensiuni sau protocol?

De asemenea, suferința reginei Elisabeta a II-a era explicată și prin faptul că aceasta și-a văzut foarte puțin strănepoții, și anume pe Archie și pe Lilibet.

Sursa respectivă a dezvăluit, de asemenea, și că regele Charles al III-lea a fost ”rănit și dezamăgit, mai ales că a susținut mereu că dragostea pentru Harry este necondiționată”.

Regina Elisabeta a II-a, condusă pe ultimul drum de cei patru copii ai ei

Regele Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward, adică cei patru copii ei Elisabetei a II-a și ai prințului Philip, au fost în primul rând, în urma celor 142 de marinari care au tras afetul de tun pe care era sicriul Majestății Sale, de la Westminster Hall la Westminster Abbey, urmați îndeaproape de prinții William și Harry. 

2000 de persoane, printre care regi și regine, președinți și premieri, s-au strâns la Westminster Abbey, pentru a-i aduce reginei Elisabeta a II-a un ultim omagiu

.Citește și: Cum și-a trăit regina Elisabeta a II-a ultimele zile: cină cu verii ei, aduceri aminte și momente în fața televizorului

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri