Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton a făcut baie de mulțime în Leeds. / Foto: Profimedia

Cum a reacționat Kate Middleton când un bărbat emoționat a rugat-o să facă un selfie cu ea. Momentul s-a viralizat pe rețelele sociale

Kate Middleton a bifat o vizită în Leeds, de una singură. Îmbrăcată într-un superb palton verde, lung până la nivelul cizmelor, cu zâmbetul la purtător, aceasta nu a lăsat emoțiile să o copleșească. Mai mult, l-a liniștit pe un bărbat care i-a cerut, un pic temător, să facă un selfie cu ea.

În timpul vizitei sale, prințesa de Wales a mers și într-o piață din Leeds, unde s-a întâlnit cu o mulțime de oameni dornici să-i adreseze câteva cuvinte și să facă poze cu ea. În ultimii ani, membrii familiei regale britanice s-au arătat mai deschiși să facă și selfie-uri. Un bărbat i-a cerut asta lui Kate, recunoscând că este extrem de emoționat.

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

"Nu te îngrijora, cu toții suntem emoționați. Mă bucur să te cunosc, ai grijă de tine", i-a spus prințesa, într-un moment ce a fost făcut public pe rețelele sociale și s-a viralizat rapid, contribuind la popularitatea lui Kate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Middleton, apărată de unchiul ei, după ce a fost catalogată ca fiind rece: “Meghan e geloasă pe ea”

Kate Middleton, apariție plină de stil în Leeds

Kate Middleton
Kate Middleton în Leeds / Foto: Profimedia

Nu doar cei care au întâlnit-o au fost entuziasmați și copleșiți de emoții, ci și Kate, care a avut mai multe angajamente de una singură, după ce și-a lansat campania Shaping Us, un proiect la care lucrează de multă vreme și care are în prim-plan dezvoltarea copiilor în primii ani de viață.

Soția prințului William a dus programul la bună îndeplinire cu zâmbetul pe buze, s-a arătat atentă și grijulie cu cei din jur și, în același timp, a bifat și o apariție plină de stil. Paltonul de brand de care s-au îndrăgostit pe loc toate femeile din mulțime a fost asortat cu o poșetă mică în aceeași nuanță, cu o rochie crem și cizme lungi. Dacă piesele vestimentare au fost scumpe, singurele bijuterii purtate pe lângă inelul de logodnă, cerceii aurii, au costat doar câteva sute de lei.

Citește și: Ținuta pe care Kate Middleton a regretat că a purtat-o. Prințesa a recunoscut că a fost foarte incomodă

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri