Luiza Rozova
Actualitate

Luiza Rozova este pasionată de modă și de muzică./ Foto: Profimedia

Cum arată locuința de lux în care a trăit presupusa fiică a lui Vladimir Putin. Apartamentul poate fi închiriat pentru 10.000 de dolari

Un penthouse de lux, despre care se crede că ar fi deținut de mama presupusei fiice a lui Vladimir Putin, poate fi închiriat pentru mai bine de 10.000 de dolari pe lună, scrie nypost.

Potrivit sursei citate, în apartamentul luxos, care este localizat în cartierul Kamenny Island, din St. Petersburg, ar fi locuit până de curând presupusa fiică secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova, în vârstă de 19 ani.

Aceeași sursă explică faptul că apartamentul este situat într-un complex rezidențial privat din St. Petersburg, care are 21 de apartamente și se întinde pe aproape 450 de metri. De asemenea, acest penthouse se întinde pe trei niveluri, primul dintre ele fiind împărțit într-o cameră de zi spațioasă și într-o terasă cu vedere la râul Neva. Al doilea etaj este compartimentat în două dormitoare, unul matrimonial și unul pentru copii, în timp ce la al treilea etaj regăsim un bar, un cinema și o canapea cu foițe de aur.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

Întreg apartamentul este decorat într-un stil opulent, ceea ce arată o ”înțelegere imatură a luxului”, după cum a declarat un specialist în design interior pentru BBBC.

”Se poate vedea că designerul a gestionat eficient un buget consistent spre satisfacţia clientului, a cărui vanitate a fost astfel flatată. Finisajele sunt scumpe şi brandurile de calitate, doar că interpretarea gemenelor arhitecturale şi detaliile decoraţiunilor evocă interioarele anilor 1990”, a declarat expertul.

Potrivit sursei citate, presupusa fiică a lui Vladimir Putin și mama ei s-ar fi mutat acum într-o vilă a cărui preț ar fi de 1,7 milioane de lire sterline, ce se află într-un cartier din St. Petersburg.

Vezi imagini inedite cu apartamentul de lux, aici! 

Luiza Rozova și-a lansat o colecție de haine

Luiza Rozova, care este cunoscută și sub numele de Elisaveta Krivonogikh, a stârnit interesul presei anul trecut, când și-a lansat o colecție de haine.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Tânăra în vârstă de doar 19 ani a făcut furori în toate colțurile lumii anul trecut, după ce a lansat o colecție de haine controversată. Evenimentul s-a desfășurat într-un palat rusesc din St. Petersburg, iar modelele au surprins prin aparițiile extravagante, dar și prin ținutele sumare.

Tânăra, care este și studentă și care lucrează și ca DJ în cadrul prezentărilor de modă, a declarat că brandul ei oferă ”haine croite de un designer amator, pentru fiecare zi”.

Luiza Rozova ar fi fiica secretă a lui Vladimir Putin, pe care acesta o are din relația cu multimilionara Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 46 de ani, care deține un club de noapte.

Citește și: Totul despre mașina blindată a lui Vladimir Putin, demnă de un adevărat James Bond. Costă 1,3 milioane de dolari și rezistă bombelor

De cealaltă parte, Putin, în vârstă de 70 de ani, nu a recunoscut că este tatăl Luizei și neagă că ar fi avut o relație cu mama acesteia, care rămâne discretă în privința speculațiilor.

Totuși, Hassșian Ugail, un expert în grafică computerizată de la Bradford University, susține că fata de 18 ani seamănă ”izbitor” cu Putin  ar fi înrudiți. În plus, numele ei Vladimirova, însemnând că prenumele tatălui ei este Vladimir, potrivit tradiției rusești.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri