nunta
Actualitate

Nuntă / Foto: Profimedia

Cum s-a "răzbunat" un tată pe fiica lui, după ce ea i-a spus că nu vrea să o conducă la altar: "Respinge ce am făcut și am sacrificat"

Un bărbat a descris, pe rețelele sociale, o situație provocatoare din punct de vedere personal, cerându-le părerea internauților cu privire la un scenariu legat de nunta fiicei sale.

"Sunt un bărbat de 48 de ani și fiica mea de 19 ani a fost întotdeauna o independentă. Am crescut-o să gândească singură pentru ea, lucru pe care l-am apreciat mereu", și-a început internautul povestea care a primit mii de reacții și comentarii pe Reddit. Deși au avut mereu o relație frumoasă, cei doi au trecut, recent, un episod care i-a pus într-o situație tensionată.

Citește: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

"S-a logodit și a decis că nu vrea să o conduc la altar la nuntă. Mi-a spus că eu și mama ei nu o 'deținem' și, prin urmare, nu avem niciun drept 'să o dăm'. Mă simt rănit de asta, întrucât nu am tratat-o niciodată ca pe un obiect sau ca pe ceva ce ne aparține. Mai degrabă, am făcut tot posibilul să-i oferim o viață minunată. Poziția ei mi se pare una extremă și, în ciuda discuțiilor, refuză să cedeze în această privință. Îi respect alegerile, dar simt că ea nu ține cont de sentimentele noastre. Ca răspuns, i-am zis că dacă așa simte, atunci nici eu nu voi plăti pentru nunta ei. Nu vreau să par manipulator sau că o controlez. E adevărat, nu o 'dețin', dar nici nu îi datorez o nuntă finanțată de mine în mod integral. Își poate plăti singură nunta dacă insistă asupra acestei poziții", a mai scris bărbatul cu pricina, conform New York Post.

"Un tată care-și conduce fiica la altar a fost mereu despre respect, mândrie și dragoste"

Acesta și-a mărturisit și conflictul interior, întrebându-se dacă nu cumva se poartă ca un ticălos.

"Nu vreau să fac nunta despre mine. Să o conduc la altar și să mă așez apoi pe un scaun nu este despre a face asta despre mine. E vorba de atitudinea ei. A avut parte de toate oportunitățile în viață. Să ne excludă din asta e ca o palmă peste față. E ca și cum respinge tot ce am făcut și am sacrificat pentru ea. Este egoistă. 90% dintre tradițiile și simbolismul nunții își au rădăcinile în lucruri pe care nu le recunoaștem astăzi. Ar trebui să renunțăm la toate? Inelele, florile, rochia, petrecerea de nuntă, tortul? Un tată care-și conduce fiica la altar a fost mereu despre respect, mândrie, dragoste și onorarea acestei relații tată-fiică", a mai spus tatăl de 48 de ani. Bărbatul a revenit asupra postării lui, după ceva vreme, anunțând hotărârea sa: a decis să-i dea fetei sale aceeași sumă pe care i-a oferit și fiicei lui mai mari, când aceasta s-a căsătorit, și să o lase să facă ce vrea cu banii.

Citește și: O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

 

Etichete: nunta , fiica , tata , poveste de viata

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri