Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber 2022/ Profimedia

Hailey Bieber, imaginea care i-a făcut pe fani să-și dea frâu liber imaginației. Modelul s-a fotografiat doar într-o pereche de blugi

Hailey Bieber continuă seria aparițiilor impresionante pe rețelele de socializare. Soția artistului Justin Bieber i-a făcut pe fani să-și de frâu liber imaginației, după ce s-a fotografiat într-o ipostază îndrăzneață. 

Modelul, care va împlini vârstă de 26 de ani luna viitoare, a pozat nud pentru o nouă campanie de promovarea a produselor sale de îngrijire. Aceasta și-a arătat spatele gol și tatuajul elegant, în timp ce purta o pereche de blugi largi. Hailey s-a uitat direct în camera de fotografiat, cu o privire pătrunzătoare, având câteva șuvițe de păr pe față. 

Citește și: Hailey Bieber a fost dată în judecată de o companie de îmbrăcăminte. Soția lui Justin Bieber ar fi furat numele „Rhode”

Soția lui Justin Bieber și-a lansat brandul în iunie anul acesta, compania sa având un real succes în doar câteva luni. Aceasta a anunțat că își va lansat o nouă colecție de produse luna viitoare, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține în formă Hailey Bieber

Hailey Bieber reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Modelul are o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă, astfel că nu de puține ori a fost întrebată de fanele sale cum reușește să-și păstreze corpul tonifiat. Chiar dacă a explicat deseori care este rutina sa, se pare că Hailey își întreține silueta cu sesiunile de pilates. 

Recent, modelul în vârstă de 26 de ani a fost surprins plecând de la o sală de pilates din Los Angeles, iar ținuta purtată de soția lui Justin Bieber i-a pus în evidență corpul tonifiat. Îmbrăcată într-un top mulat alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță, vedeta și-a expus formele voluptoase și abdomenul plat. Hailey și-a completat look-ul cu un hanorac roz, oversize, pe care l-a prins în jurul taliei, da și cu pantofi sport albi, pe care i-a combinat cu șosete lungi. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, transformarea de-a lungul anilor. Cum arăta soția lui Justin Bieber în adolescență. A negat operațiile estetice

Hailey își ia antrenamentele în serios, astfel că a renunțat la machiaj și și-a prins părul blond într-un coc lejer, purtând o pereche de ochelari de soare atunci când a părăsit clădirea însoțită de garda sa de corp.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri