David Beckham
Actualitate

David Beckham / Profimedia Images

David Beckham, mesaj pe rețelele sociale în memoria reginei Elisabeta a II-a: ”O lume întreagă a deplâns pierderea unui lider unic!”

David Beckham, fostul fotbalist în vârstă de 47 de ani, a impresionat o lume întreagă atunci când s-a aflat că a așteptat 13 ore la coadă pentru a-și lua rămas bun de la regina Elisabeta a II-a, iar acum, la scurt timp după ce a fost înmormântată, i-a adus un tribut inedit.

În vârstă de 47 de ani, David Beckham s-a numărat printre sutele de mii de oameni care au așteptat ore în șir să intre la Westminster Hall, pentru a-și lua rămas bun de la regina Elisabeta a II-a.

Citește și: Prințesa de Wales a dezvăluit ce întrebări pune prințul Louis în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat zilele acestea

La scurt timp după ce aceasta a fost înmormântată, fostul fotbalist a făcut public un mesaj emoționant, în cadrul căruia a vorbit despre devotamentul acesteia și despre felul în care și-a servit poporul.

Regina noastră e acasă. Astăzi ne-am luat rămas bun de la cea care a fost Majestatea SA Regina!”, și-a început el postarea, continuând: ”Săptămâna aceasta, o lume întreagă a deplâns pierderea unui lider unic, inspirațional și grijuliu. Oameni din toate colțurile lumii au venit pentru a-și arăta recunoștința față de îndrăgita noastră regină.”, a mai scris el.

”Pe lângă ceremonia impresionantă, am văzut cum o familie iubitoare și-a exprimat durerea față de pierderea unei mame, a unei bunici și a unei străbunici cu demnitate și dedicare.”, a notat el, precizând, de asemenea, că lumea întreagă nu va uita niciodată devotamentul ei și felul în care și-a servit poporul timp de șapte decenii de domnie.

Citește și: Prințul George și prințesa Charlotte, comportament exemplar la înmormântarea străbunicii lor. Au fost serioși, eleganți și emoționați

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, Victoria, soția lui David, i-a adus un tribut reginei Elisabeta a II-a, spunând că a fost o ”sursă de inspirație” pentru oameni din toate colțurile lumii.

Va dăinui în inimile și în mințile noastre pentru totdeauna.”, a mai scris ea în mesajul postat pe rețelele sociale.

Citește și: Kate Middleton, exemplu de eleganță la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Gestul prin care i-a adus un tribut suveranei

David Beckham a stat 13 ore la coadă la Westminster Hall

Zilele trecute, David Beckham a câștigat simpatia oamenilor de pretutindeni, întrucât nu a profitat de statutul pe care îl are în Marea Britanie. S-a înarmat cu răbdare și a stat 13 ore la coadă pentru a-și arăta gratitudinea față de cea care a fost regina Elisabeta a II-a.

David Beckham a stat la coadă 13 ore

”Știam că această zi va fi una dificilă pentru întreaga națiune, pentru toată lumea. Toți simțim asta, gândurile noastre sunt alături de familia regală. E un sentiment special să te afli aici, să asculți diferite povești, să auzi amintirile oamenilor.

.Citește și: Cum și-a trăit regina Elisabeta a II-a ultimele zile: cină cu verii ei, aduceri aminte și momente în fața televizorului

Pentru mine, cel mai frumos moment a fost când am primit Ordinul Imperiului Britanic. I-am avut alături de mine pe bunici, ei m-au învățat să fiu un adevărat regalist, să iubesc familia regală. Am fost atât de norocos că am putut să fiu lângă Regină, să putem schimba câteva cuvinte. Vedem cu toții dragostea pe care o primește, cât de specială a fost.”, a spus David Beckham, pentru Sky News.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri