Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

De ce nu a mai fost văzută Kate Middleton în public, după operația suferită în ianuarie. Când ar urma să-și reia angajamentele

Kate Middleton, prințesa de Wales, obișnuia să aibă un program încărcat în luna ianuarie, când se întorcea din vacanța de iarnă. Anul acesta a fost diferit, însă, căci după ce și-a petrecut sărbătorile alături de familie, ea a fost internată într-o clinică privată, unde a fost supusă unei operații abdominale.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital timp de două săptămâni după intervenția chirirugicală misterioasă, iar reprezentanții palatului Kensington au precizat că se va recupera acasă, urmând să-și reia angajamentele publice abia după Paște.

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

În ciuda faptului că o sursă apropiată prințesei de Wales a dezvăluit pentru People că „recuperarea decurge bine”, mulți se întreabă de ce aceasta nu a mai fost văzută deloc, mai ales că regele Charles, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a avut câteva ieșiri publice.

Care ar putea fi motivele pentru care Kate Middleton nu a mai fost văzută în public, descoperă mai jos:

Prințesa de Wales și-ar fi dorit să petreacă timp alături de copii

Potrivit jurnaliștilor de la People, unul dintre motivele care ar putea justifica decizia prințesei de Wales de a sta departe de lumina reflectoarelor este că își dorește să păstreze o normalitate pentru copiii săi, prinții George și Louis și prințesa Charlotte.

Citește și: Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această discuție. Ea speră, însă, ca oamenii să înțeleagă dorința ei de a păstra o normalitate pentru copiii săi”, precizau reprezentanții de la Palatul Kensington, în comunicatul transmis în luna ianuarie.

De asemenea, prințul William a renunțat la unele angajamente publice, din dorința de a-i fi aproape soției sale și copiilor: „Ți-au dorit să normalizeze viața copiilor, să simtă că sunt protejați!”, a explicat și Robert Harman, autorul cărții „The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy”.

Prințesa de Wales preferă intimitatea

Totodată, spre deosebire de regele Charles, Kate Middleton este mai discretă și ține la intimitate: „Dorința prințesei de Wales a fost ca informațiile privind starea ei de sănătate să rămână private”, se arăta în comunicatul de presă transmis în luna ianuarie, explicând astfel de ce nu a fost dezvăluit diagnosticul primit de Kate.

Cine este femeia pe care s-a bazat Kate în această perioadă

Catherine, prințesa de Wales, se va „baza” pe dădaca ei de încredere în timp ce își revine după intervenția chirurgicală abdominală pe care a suferit-o în urmă cu mai bine de 13 zile. Ajutorul Mariei Borrallo este „de neprețuit” în această perioadă dificilă, a declarat un expert regal, citat de Daily Mail.

Familia are parte de ajutorul celor din staff, însă cel mai valoros este de departe cel al dădacei Maria Teresa Turrion Borrallo.

Fitzwilliams a declarat pentru MailOnline: „Kate a suferit, evident, o intervenție chirurgicală semnificativă. Obișnuită să se ocupă mai tot timpul de copii, acum va trebui să se odihnească cât de mult poate. Asta înseamnă că se va baza foarte mult pe Maria în următoarele săptămâni și poate luni”.

„Vor exista tot felul de speculații cu privire la momentul în care William își va putea relua îndatoririle regale. Mai ales că și regele Charles a fost supus unei operații, așadar cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Toate acestea fac contribuția Mariei în această perioadă dificilă să fie cu atât mai apreciată”.

De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu.

„William va fi alături de Kate și va sta departe de îndatoririle regale cât timp va simți că este necesar. Întotdeauna și-a pus familia pe primul loc”, a mai spus expertul regal.

„Deși Kate se ocupă mereu de copii, mai puțin când este ocupată cu angajamentele regale, ea a recunoscut că o dădacă este indispensabilă”, a adăugat acesta.

Maria Teresa este, potrivit mai multor surse, extrem de populară în rândul copiilor, dar pregătirea ei specială la Norland a făcut ca ea să fie ideală pentru orice necesită acest rol.

„Da, este o figură de fundal, care apare câteodată la unele evenimente regale importante, dar este indispensabilă într-un moment ca acesta”. „Pregătirea ei la prestigiosul Norland College din Bath va fi deosebit de utilă în următoarele săptămâni cruciale pentru recuperarea lui Catherine. Perioada ce va urma poate fi dificilă și probabil va fi și un test pentru dădacă, cea în care viitoarea regină și viitorul rege au atât de multă încredere”, a mai spus Richard Fitzwilliams.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri