printul albert si printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene și prințul Albert / Foto: Profimedia

De ce nu s-a întors nici acum prințesa Charlene din Africa. Prințul Albert, noi detalii despre starea soției plecate de șapte luni

Prințul Albert a vorbit într-o emisiune radio despre soția sa, Charlene, și despre motivele care au ținut-o atât de mult departe de casă. Prințesa este de luni bune în Africa de Sud, țara ei natală, unde a mers pentru a susține o campanie împotriva braconajului.

Șederea prințesei Charlene s-a prelungit neașteptat din cauza unei infecții ORL care i-a făcut imposibil zborul înapoi spre Monaco. La începutul lui septembrie chiar a leșinat și a ajuns de urgență la spital, iar în următoarele zile se va întâlni cu medicii pentru a vedea dacă-i dau undă verde pentru a li se alătura soțului și copiilor.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, imagine rară pe rețelele sociale. Cum arată la o lună de când a fost internată în spital

"Este încă în Africa de Sud, dar se va întoarce foarte curând. În câteva zile vom discuta cu doctorii. Se simte mai bine, dar a fost complicat pentru ea, întrucât mai multe probleme au afectat-o. Este gata să se întoarcă acasă. A glumit spunând că e pregătită chiar să se urce pe un vas și să vină înapoi în Europa", a transmis Albert de Monaco, conform People.

În iunie și august, Albert și cei doi copii gemeni ai cuplului regal au vizitat-o pe Charlene în Africa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce actriță de top a înlocuit-o pe prințesa Charlene la brațul lui Albert de Monaco, la două evenimente din ultima săptămână

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de jumătate de an

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri