printesa diana gospodarie
Actualitate

Prințesa Diana avea un singur regret/ Profimedia Images

Dorința prințesei Diana înainte să moară. Mama lui Harry și William ar fi foarte dezamăgită acum

Moartea prințesei Diana a luat prin surprindere pe toată lumea, cei mai devastați fiind cei doi fii ai acesteia. Prințul Harry și prințul William au declarat în nenumărate rânduri că decesul mamei lor a lăsat răni adânci în sufletul lor și, deși s-a crezut că tragedia îi va face să fie și mai apropiați, acest lucru nu s-a întâmplat. 

Cei doi fii ai Regelui Charles s-au înțeles minunat în timpul copilăriei, acest lucru datorându-se prințesei Diana, care a încercat să-i țină cât mai uniți posibil. Însă, după decesul acesteia din 1997, lucrurile s-au schimbat. Relația dintre Harry și William a fost zdruncinată de comentariile făcute de ducele de Sussex în interviul cu Oprah Winfrey și în autobiografia lui, publicată în 2023.

Citește și: Lecția de viață emoționantă pe care Meghan Markle i-a dat-o fiului său. Ce a învățat Archie despre prințesa Diana

Expertul regal Charles Rae a dezvăluit că Diana ar fi „foarte dezamăgită” acum dacă ar vedea că Harry și William nu-și mai vorbesc. Rae a susținut că cea mai mare dorință a prințesei de Wales a fost ca cei doi fii ai săi, care aveau 12 și 15 ani atunci când Diana a murit, să se înțeleagă indiferent de situație. 

„Ei au fost foarte, foarte apropiați după moartea ei. E trist că acum sunt atât de departe unul de celălalt. Diana și-a dorit întotdeauna ca băieții ei să fie apropiați, să lupte împreună împotriva lumii”, a declarat Charles Rae în timpul emisiunii Royal Exclusive de la The Sun. 

Comentariile vin în momentul în care prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare pentru a sărbători 10 ani de la Jocurile Invictus, iar acest lucru alimentează speculațiile cu privire la o posibilă reuniune cu fratele său. Cu toate acestea, există o anumită tensiune în aer.

Citește și: Relația dintre Harry și William, motiv de îngrijorare pentru prințesa Diana. Mama lor a simțit „rivalitatea” dintre ei înainte să moară

Autorul regal Tom Quinn a dezvăluit pentru The Mirror: „Cu excepția unei dispute majore, Harry se va întoarce cu siguranță în Marea Britanie pentru Jocurile Invictus în mai – este un eveniment important pentru el. Dacă decide să nu vină, va fi necesar să ofere câteva explicații, deoarece toată lumea va presupune că este din cauza evitării unei întâlniri incomode cu fratele său sau că a ales să nu îl întâlnească”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri