Prince Harry Opens Greenhouse Sports Centre
Divertisment

Relația dintre prinții William și Harry continuă să fie tensionată / Getty Images

Relația dintre Harry și William, motiv de îngrijorare pentru prințesa Diana. Mama lor a simțit „rivalitatea” dintre ei înainte să moară

Relația prințului Harry cu fratele său, prințul William, s-a stricat în ultimii ani, mai exact de când ducele de Sussex s-a căsătorit cu Meghan Markle și a decis să părăsească familia regală. Cu toate acestea, nu a fost întotdeauna așa. Cândva, cei doi au fost extrem de apropiați, reușind să treacă împreună peste decesul mamei lor, prințesa Diana. 

Au copilărit împreună și s-au susținut indiferent de ce se întâmpla între ei, însă, pe parcurs, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar acum ce doi prinți abia dacă își mai vorbesc. Deși nu exista niciun motiv care să prezică ceea ce avea să se întâmple, prințesa Diana a simțit că relația dintre cei doi fii ai săi se va strica, cunoscându-și foarte bine copiii și mediul în care aceștia au crescut. 

Citește și: Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

În cartea „My Mother and I”, Ingrid Seward documentează relația tensionată din Regele Charles și regina Elisabeta a II-a. Printre dezvăluirile despre actualul monarh, ea a prezentat și câteva lucruri neștiute despre prințul Harry, Meghan Markle și chiar și prințesa Diana. 

Ingrid susține că relația dintre Harry și William a fost întotdeauna dificilă, până în punctul în care Harry „a dezvoltat un complex”, considerându-se mereu pe locul doi. Ea a scris că acest lucru a determinat-o pe Diana să-l numească pe fiul ei cel mic „bebelușul meu mic”, deoarece acesta nu voia să-și împartă mama cu fratele său mai mare. Ea a fost și prima persoană care a simțit că relația dintre cei doi frați se va răci atunci când vor ajunge la maturitate, Harry dorindu-și să se separe de William.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Harry și William după ce s-a spus că s-au împăcat. De ce nu-și vor petrece aceștia concediile împreună

„Diana era îngrijorată că toată lumea va crede că fiul ei este prostuț, deoarece nu avea nicio sete de cunoaștere și nu era interesat să citească. Harry a simțit nevoia să concureze în toate, mai ales cu fratele lui”, a spus Ingrid Seward. 

Cum ar fi gestionat prințesa Diana ruptura dintre Harry și William din prezent

Despre neînțelegerile dintre prințul William și fratele lui, Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar multe persoane s-au întrebat cum ar fi gestionat prințesa Diana această situație. Fostul ei agent de pază a încercat să răspundă la această întrebare într-un material publicat în revista HELLO.

Astfel, în cadrul unui material exclusiv pentru publicația amintită mai sus, Ken, care a făcut echipă cu Ros Coward pentru a lansa cartea „Diana: Remembering the Princess” înainte de a se împlini 25 de ani de la moartea ei, a vorbit despre cum ar fi gestionat neînțelegerile dintre băieții ei.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

”Dorința ei cea mai mare a fost să facă lucruri bune pentru cei care au nevoie.”, a scris Ken. ”În ceea ce privește ruptura dintre William și Harry, ei bine, atunci când doi frați se ceartă, cu siguranță, există cineva care să le ofere sfaturi. Iar prințesa Diana și-ar fi asumat acest rol. Ar fi încercat să le înțeleagă problemele și le-ar fi oferit sfaturile de care au nevoie. Sfaturi care lui Harry par să-i lipsească în acest moment.”, a adăugat fostul ei agent de pază, continuând: ”Nu există nicio îndoială că s-ar fi bucurat de relațiile pe care ei le au cu soțiile lor și i-ar fi plăcut foarte mult să petreacă timp cu cei cinci nepoți ai ei.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?