Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Actualitate

Emoționați, Harry și Meghan s-au ținut de mână. / Foto: Profimedia

Dovada că tensiunea nu s-a domolit. Prințul Harry şi Meghan Markle vor merge în Marea Britanie, dar nu se vor întâlni cu William

Meghan Markle și prințul Harry se vor afla în Marea Britanie la începutul lunii septembrie, însă cei doi nu se vor întâlni cu prințul William și cu soția sa, Kate, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, urmează să meargă în septembrie în vizită în Marea Britanie pentru a participa la evenimente caritabile, relatează luni dpa.

Citește și: Prințul Harry pare a nu o avea deloc la inimă pe mama lui vitregă. Adevărul despre relația dintre acesta și Camilla Parker Bowles

Deși va fi prima dată când cuplul se va afla în Marea Britanie după ce au luat parte la ceremoniile organizate pentru a marca Jubileul de Platină al reginei Elisabeta, unde aceștia au fost într-un con de umbră, ei nu au niciun plan pentru a se întâlni cu rudele lor, prințul William și Kate Middleton.

Totodată, nu se știe deocamdată dacă cei doi vor călători împreună cu copiii lor, Archie și Lilibet, care a împlinit un an de zile în luna iunie.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

Ce se știe până acum despre turneul de caritate în care vor pleca Harry și Meghan

Harry şi Meghan vor merge şi în Germania ca parte a turneului lor pentru a sprijini "mai multe evenimente caritabile aproape de inimile lor", a declarat purtătorul lor de cuvânt.

Cuplul va călători la Manchester pentru summit-ul "One Young World", un eveniment care reuneşte tineri lideri din peste 190 ţări, pe 5 septembrie.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Ducesa de Sussex este consilier al organizaţiei, alături de Justin Trudeau, Sir Richard Branson şi Jamie Oliver, printre alţii, şi va susţine un discurs la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Ei vor merge apoi în Germania pentru a lua parte pe 6 septembrie la evenimentul Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go, înainte de a reveni în Marea Britanie pentru premiile WellChild din 8 septembrie, unde Harry va rosti un discurs, potrivit Agerpres.ro

Vizita lor în Marea Britanie este prima călătorie în ţară de la ceremoniile organizate cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a la începutul lunii iunie, când cei doi au participat la o slujbă la Catedrala St Paul.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri