Ea e femeia care a spălat mașini ca să facă rost de bani, dar acum conduce o afacere estimată la 20 de milioane de lire sterline
Actualitate

Ea e femeia care a spălat mașini ca să facă rost de bani, dar acum conduce o afacere estimată la 20 de milioane de lire sterline / wb40.com/

Ea e femeia care a spălat mașini ca să facă rost de bani, iar acum conduce o afacere estimată la 20 de milioane de lire sterline

Sam White, o femeie în vârstă de 46 de ani, mama a doi copii și antreprenor de succes, a vorbit despre momentele dificile din viața ei, dar și cum a reușit să schimbe totul muncind mult. 

Dacă la vârsta de 14-15 ani era nevoită să spele mașini pentru a câștiga bani, acum, Sam White, o femeie din Stockport, Manchester, Anglia, conduce o afacere de succes în domeniul asigurărilor auto. 

Citește și: Celine Dion suferă și acum, la șase ani de când și-a pierdut soțul din cauza cancerului: "Aș minți dacă aș spune că sunt bine"

”Am avut o copilărie instabilă, așa că mereu mi-am dorit să fiu independentă. Nu am vrut să lucrez pentru cineva, să depind de cineva.”, a dezvăluit femeia pentru The Sun.

”Am fost nevoită să spăl mașini pe când aveam 14-15 ani, ca să fac bani, să simt că pot să am grijă de mine.”, a mai mărturisit ea.

În vârstă de 46 de ani, Sam White conduce o companie în valoare de 20 de milioane de lire sterline și lucrează într-un birou pe care l-a amenajat într-un hambar. Viața ei nu a fost, însă, atât de simplă ca acum, întrucât în urmă cu mai bine de 20 de ani, ea lucra la fiirma surorii ei.

Citește și: Răsturnare de situație. Ce a cerut în instanță prințul Harry, la aproape doi ani de când a renunțat la atribuțiile regale

”Aveam patru-cinci atacuri de panică pe zi și îmi găseam ”alinare” în mâncare.”, a mai dezvăluit femeia care s-a luptat și cu kilogramele în plus. Mai exact, ea a purta mărimea 12, însă ulterior, când s-a apucat de sport, a slăbit enorm, ajungând să poarte mărimea 6.

”Am avut nevoie de câțiva ani ca să înțeleg cât de importantă este mișcarea, că există o legătură directă între anxietate și sport, iar când am început să mă antrenez, atacurile de panică au dispărut.”, a mai mărturisit femeia care se antrenează în fiecare zi, câte 20 de minute pe zi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri