Machine Gun Kelly/ Profimedia
Divertisment

Machine Gun Kelly/ Profimedia

Machine Gun Kelly, imagini din momentul când și-a tatuat partea superioară a corpului. Procesul a durat mai mult de două săptămâni

Machine Gun Kelly și-a surprins fanii la finalul lunii februarie, după ce a dezvăluit că și-a făcut un nou tatuaj impresionant. Artistul și-a acoperit complet zona pieptului, umerii și brațele cu cerneală neagră, iar recent, acesta le-a arătat urmăritorilor săi întregul proces prin care a ajuns la acest rezultat. 

Cântărețul în vârstă de 33 de ani a dezvăluit ce înseamnă să-ți tatuezi o porțiune atât de mare de piele, mărturisind că a fost nevoie de mai mult de două săptămâni și peste șapte ședințe pentru a-și acoperi brațele, pieptul și partea superioară a spatelui cu cerneală neagră.

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly au rupt logodna. Actrița a mărturisit că nu mai este pregătită să se căsătorească

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Machine Gun Kelly a arătat începutul transformării sale fizice, susținând că fiecare sesiune a fost extrem de dureroasă. Cu fiecare braț tatuat, artistul a fost filmat suferind în timp ce acul penetra pielea și sângele curgea pe măsură ce procedura avansa. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Este cel mai dureros lucru pe care l-am trăit vreodată în viața mea”, a spus MGK, al cărui nume real este Colson Baker.

Pentru a ajuta la procesul de vindecare, Machine Gun Kelly a folosit terapia hiperbară cu oxigen, care ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor. Artistul a fost văzut stând așezat comod într-o cameră presurizată, având o mască prin care inhala oxigen.

Citește și: Conversația neobișnuită pe care a avut-o Megan Fox cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly: „Are mult de-a face cu temperamentul său”

Machine Gun Kelly a explicat că motivele precedente ale tatuajelor sale nu mai corespundeau cu mentalitatea și evoluția sa personală, descriindu-le drept „haotice”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri