Machine Gun Kelly/ Profimedia
Divertisment

Machine Gun Kelly/ Profimedia

Machine Gun Kelly, transformare radicală. Artistul și-a tatuat complet partea superioară a corpului: „Doar în scopuri spirituale”

Machine Gun Kelly, cunoscut pentru stilul său excentric, și-a uimit fanii de pe Instagram după ce a dezvăluit un nou tatuaj impresionant. Artistul și-a acoperit complet zona pieptului, umerii și brațele cu cerneală neagră.

Pregătirea acestui nou tatuaj a fost o experiență profundă pentru Machine Gun Kelly, care a colaborat îndeaproape cu artistul său, Roxx. Potrivit acestuia din urmă, MGK s-a implicat într-o „consultare spirituală”, înainte de a începe procedura.

Citește și: Conversația neobișnuită pe care a avut-o Megan Fox cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly: „Are mult de-a face cu temperamentul său”

Machine Gun Kelly a explicat că motivele precedente ale tatuajelor sale nu mai corespundeau cu mentalitatea și evoluția sa personală, descriindu-le drept „haotice”.

„Doar în scopuri spirituale”, a scris artistul în dreptul postării, subliniind motivul din spatele deciziei sale de a opta pentru acest tip de tatuaj „blackout”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La vârsta de 33 de ani, Machine Gun Kelly, logodnicul celebrei actrițe Megan Fox, a făcut o impresie puternică cu noul său look, la People's Choice Awards. Pe Instagram, el le-a prezentat fanilor transformarea, dezvăluind acest tatuaj „blackout” care atrage atenția prin intensitatea sa.

Citește și: Accesoriul bizar cu care Machine Gun Kelly a lăsat-o în umbră chiar și pe iubita lui, Megan Fox. Toată lumea i-a comentat apariția

Cerneala neagră învăluie acum partea superioară a corpului său, lăsând vizibile doar câteva dintre tatuajele originale prin golurile din design. Interpretul hitului „Bloody Valentine” și-a îmbogățit astfel colecția de tatuaje, integrând noi modele pentru a completa aspectul său. El încă mai are vechiul tatuaj pe care scrie „doar localnici” și un altul al unui bărbat care ține o pancartă care transmite „Vreau schimbare”.

Admiratorii artistului au luat cu asalt secțiunea de comentarii, fiind uimiți de noul tatuaj al acestuia: „Aș avea nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a mă recupera după acest tatuaj”/ „Prima dată când am văzut poza am uitat să respir”/ „Sunt așa curioasă să văd ce ne mai pregătește”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?