Elena Cârstea
Actualitate

Elena Cârstea / Foto: Facebook

Elena Cârstea, clipe de cumpănă înainte de a împlini 61 de ani, după ce a făcut pneumonie și atac cerebral. Soțul, cel mai mare sprijin

Elena Cârstea duce o viață frumoasă în SUA, alături de soțul ei, americanul Glenn Muttart, dar chiar înainte de a împlini 61 de ani, luna trecută, artista a trecut prin clipe de cumpănă. Solista a făcut pneumonie și un atac cerebral.

Problemele de sănătate grave au trimis-o la spital pe Elena Cârstea, unde a stat două săptămâni pentru tratamente și investigații. Aceasta a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu despre momentele care au pus-o la grea încercare. A făcut perfuzii și o mulțime de injecții, având și un aparat de oxigen care să o ajute să respire.

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după trei căsnicii eșuate: „Există speranță și viitor”

Elena Cârstea
Elena Cârstea / Foto: Facebook

"Nu am mai putut să merg și nu știam de ce. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii, să nu mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie", a declarat Elena Cârstea.

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

Elena Cârstea, sprijinită de soțul american

Elena Cârstea și soțul
Elena Cârstea și Glenn Muttart sunt căsătoriți din 2006./ Foto: Facebook

În ciuda acestor probleme, artista este optimistă că în jumătate de an își va reveni complet. Face gimnastică în apă și înot și promite să fie mai atentă la stilul de viață. Soțul o iubește la nebunie și îi este aproape la fiecare pas: "Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez, dar eu nu am ascultat. Mi-a zis că nu poate să trăiască fără mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade", a spus cântăreața despre partenerul ei de viață, cu care s-a căsătorit în 2006.

În 2009, Elena Cârstea a suferit un anevrism cerebral, atunci când a și fost operată într-un spital din Florida. Aceasta locuiește de 16 ani în America, unde s-a mutat la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Glenn Muttart. În 2016, Elena și soțul ei au trecut printr-o mare durere, când fiul bărbatului, Brett, în vârstă de doar 30 de ani, s-a stins din viață.

Citește și: A plecat cu 300 de lire în buzunar, iar acum are Anglia la picioare. Cine este Ruxandra Porojnicu, românca din “Coronation Street”

Cea mai mare mândrie a Elenei Cârstea sunt fiicele ei

elena cârstea, soțul și fiicele ei
Elena Cârstea, soțul și fiicele ei / Foto: Facebook

Elena Cârstea are două fete mari, pe care le-a adoptat acum multă vreme, și care sunt și ele în SUA. Ambele au ales o carieră militară, dar acum, Adriana (21 de ani) a ieșit din sistem, pentru a urma Facultatea de Medicină în Colorado, în timp ce Sanda (25 de ani) rămâne în armată. Fetele și-au răsfățat mama de ziua ei de naștere, cumpărându-i cadouri felurite, care au bucurat-o foarte tare pe Elena.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri