andreea marin
Divertisment

Andreea Marin a vorbit despre dificultățile financiare cu care s-a confruntat după moartea mamei ei. / Foto: Instagram

Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după trei căsnicii eșuate: „Există speranță și viitor”

Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu de aproape șase ani. Cei doi se iubesc, se respectă, iar în ciuda celor trei căsnicii eșuate, prezentatoarea TV pare că și-a găsit în sfârșit iubirea vieții. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit încă, iar fanii vedetei s-au întrebat dacă aceasta mai crede în nunți după ghinionul avut în trecut. 

În cadrul unui interviu oferi pentru revista VIVA!, Andreea Marin a declarat că nu exclude posibilitatea unei eventuale căsătorii cu actualul ei partener de viață și mai mult, aceasta a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la iubitul ei. 

„Cel mai frumos dar și compliment, totodată, e fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste. Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

Cât despre postura de mireasă, Andreea a susținut că, deși a fost căsătorită de trei ori, toate aceste căsnicii sfârșindu-se din cauza nepotrivirilor, are încredere și speranță, astfel că nu exclude o posibilă căsătorie cu actualul său partener. 

„Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine”, a spus vedeta. 

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin

Cât despre regrete, atât profesionale, cât și personale, Andreea susține că nu are așa ceva, fiind fericită cu drumul pe care l-a avut în viață, chiar dacă acesta a fost presărat cu obstacole și multe greutăți. 

„Sunt fericită că am ținut drumul drept, cu încăpățânarea omului care nu își dorește compromisuri, și de aceea nu am regrete, ci doar lecții de viață și împliniri când privesc în urmă. Mereu mai e ceva de învățat, pentru că nu sufăr de suficiență, nu obosesc să învăț, cum spuneam, și mereu mai e ceva de descoperit, curiozitatea mă caracterizează. Niciodată nu am fost capabilă de previziuni pe termen lung, pentru că viața mea a fost surprinzătoare, mi-a luat-o mereu înainte. O surpriză-surpriză pe care îmi propun să o trăiesc frumos și demn până la capăt! Prețuiesc viața și oamenii! Sunt iubire. Și dragoste e ceea ce în fiecare zi dăruiesc”, a mai spus vedete. 

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: "Mă feresc de ele ca de ciumă"

Întrebată dacă le poate sfătui ceva pe femeile care continuă să stea în relații în care nu sunt fericite, prezentatoarea a spus: „Nu îmi permit să dau sfaturi, dar exemplul meu spune limpede că sunt femeia care face totul și luptă pentru binele relației sale, până la limita ce nu poate fi depășită a încălcării demnității, respectului sau poate a nefericirii din pricina nepotrivirii a doi oameni. Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi. E alegerea mea. Și nu o regret deloc. Fiecare dintre cei doi are dreptul de a căuta ce i se potrivește mai bine.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri