familia regala a spaniei
Actualitate

Regina Letizia, regele Felipe și infanta Sofia și-au luat rămas bun de la prințesa Leonor. / Foto: Profimedia

Emoționanta îmbrățișare a unei mame! Regina Letizia și-a luat cu greu rămas bun de la fiica sa, care a plecat la studii în Țara Galilor

Prințesa Leonor, viitoarea regină a Spaniei, s-a îmbarcat în cea mai importantă aventură a ei de până acum. Adolescenta a plecat în Țara Galilor pentru a studia la un colegiu de prestigiu, unde va fi colegă cu prințesa Alexia a Olandei. Mama sa, regina Letizia, s-a desprins cu greu din îmbrățișarea de rămas bun.

Citește și: Fiicele reginei Letizia a Spaniei i-au moștenit grația. Leonor și Sofia, două adolescente superbe

Scene emoționante pe aeroportul din Madrid, unde fiica cea mare a reginei Letizia și a regelui Felipe și-a luat rămas bun de la familie și a plecat la studii în străinătate. Letizia a fost afectată de plecare fetei sale de doar 15 ani. A strâns-o la piept, a mângâiat-o pe păr și pe spate, i-a șoptit vorbe de încurajare și a ajutat-o să-și așeze confortabil ghiozdanul în spate.

regina letizia

Citește și: Prințesa Elisabeta a Belgiei a lăsat rochiile și pantofii cu toc pentru bocancii și uniforma de la Școala Militară

Prințesa Leonor a Spaniei a plecat la studii în Țara Galilor

Nici pentru infanta Sofia, sora mai mică a lui Leonor, despărțirea nu a fost una ușoară. Aceasta i-a cărat bagajul surorii sale și a strâns-o într-o îmbrățișare prelungă pe cea de care este foarte legată emoțional și de care o desparte doar un an. Regele Felipe și-a încurajat fata cea mare, mândru de cea care într-o zi va prelua tronul de la el. Cei doi și-au zâmbit drăgăstos și complice pe sub măști, însă ochii i-au dat de gol.

printesa leonor si infanta sofia

67.000 de lire sterline costă doi ani la UWC Atlantic College din Țara Galilor, școala la care se predă, printre altele, literatură tibetană și Tai Chi. Acolo a studiat și prințesa Elisabeta a Belgiei, care a absolvit cu diploma bacalaureatului internațional, dar și prințesa Rayah a Iordaniei și regele Willem-Alexander al Olandei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri