urmaritori falsi instagram
Actualitate

Familia Regală, Adele și Nichi Minaj au milioane de urmăritori falși pe Instagram.

Familia Regală, Adele și Nichi Minaj au milioane de urmăritori falși pe Instagram. Noile cercetări au demonstrat totul

Adele, Nicki Minaj și Familia Regală Britanică se numără printre celebritățile care au ajuns în centrul unui scandal din cauza urmăritorilor de pe Instagram. Potrivit unui studiu, un sfert dintre urmăritorii acestora de pe rețelele sociale sunt falși. 

Conform noilor studii, aproape un sfert dintre urmăritorii de pe Instagram ai Familiei Regale Britanice, ai lui Adele și ai lui Nicki Minaj sunt falși. Acest lucru i-a făcut pe oamenii din toate colțurile lumii să se întrebe cât de influenți mai sunt cu adevărat aceste personalități ale mediului online. 

Peste 36% dintre urmăritorii  de pe Instagram ai celebrităților sunt falși, potrivit unor noi cercetări. Nici Regina nu se lasă mai prejos. Un nou studiu al agenției de marketing a pieței Sortlist sugerează că Familia Regală are aproximativ două milioane de urmăritori falși sau „suspecti” pe Instagram, în timp ce Prințul Harry și Megan Markle au 1,2 milioane. Cu aproximativ 10 milioane de urmăritori fiecare, acesta este un procent uriaș din audiența lor aparent masivă.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Studiul a mai constatat că artiștii sunt deosebit de vinovați de atragerea de adepți falși sau spamuri. Se estimează că 28% dintre urmăritorii lui Nicki Minaj sunt conturi „suspecte”, apriximativ 40 de milioane de conturi false din 160,3 milioane de urmăritori, potrivit Daily Star

Citește și: Cum arată fiica lui Cardi B la doar 3 ani. Kulture a moștenit frumusețea de la mama ei

Nici Miley Cyrus nu a rămas în urmă, 27% din audiența ei de 149 de milioane de oameni fiind considerată „suspectă”. Și vedetele britanice din reality show-uri TV sunt acuzate că au urmăritori fași pe contul de Instagram. Se pare că 32% din conturile care îl urmăresc pe Mario Falcone de la TOWIE sunt false sau suspecte.

Cercetătorii au reușit să investigheze cât de influenți sunt cu adevărat acești „influenceri” prin crearea unui instrument de auditare a urmăritorilor falși. Toți au un procent mare de conturi suspecte care îi urmăresc. Nici măcar contul oficial al Instagram nu este sigur. Aproximativ 26% dintre adepții săi nu sunt nici legitimi. 

Cei care folosesc urmăritori falși pe Instagram încalcă politica aplicației

Platforma Instagram a anunțat de multe ori că cei care folosesc aplicații care le aduc urmăritori falși sau aprecieri care nu provin de la conturi existente încalcă grav politica rețelei de socializare. Cei mai mulți influenceri, dar și branduri cunoscute, folosesc aceste unelte ajutătoare pentru a atrage cât mai mulți adepți pe contul lor, dezvoltându-și afacerile și mai mult. 

Citește și: Kanye West, imagine emoționantă pe rețelele sociale cu cea care i-a dat viață! Mama lui a murit în urma unei intervenții chirurgicale

În urmă cu ceva timp, Instagram a anunţat că lucrează la un instrument ce foloseşte tehnologia machine learning pentru a descoperi conturile influencerilor şi brandurilor care folosesc aplicaţii terţe ce le aduc urmăritori nereali şi like-uri false.

“Acest tip de comportament este dăunător comunităţii, iar aplicaţiile care generază aprecieri false, urmăritori falși şi lasă comentarii încalcă regulile comunităţii şi companiei”, a anunţat Instagram într-o postare pe blog.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri