kanye west si donda
Actualitate

Kanye West, postare emoționantă cu mama lui. Getty Images

Kanye West, imagine emoționantă pe rețelele sociale cu cea care i-a dat viață! Mama lui a murit în urma unei intervenții chirurgicale

Kanye West și-a emoționat fanii până la lacrimi după ce a postat o fotografie impresionantă cu mama lui, care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani.  

La o zi după aniversarea morții mamei lui Kanye West, rapperul a postat o fotografie emoționantă pe contul său de pe rețelele de socializare în care apare alături de femeia care i-a dăruit viață. Se pare că West este încă afectat de pierderea mamei sale.

Citește și: Kim Kardashian a cumpărat partea deținută de Kanye West din reședința lor conjugală. Ce sumă impresionantă a plătit vedeta

În fotografia rapperului în vârstă de 44 de ani, acesta apare alături de mama sa, pe vremea când era doar un bebeluș, în timp ce amândoi zâmbesc unul la celălalt. Acesta nu a pus nimic la descriere, fotografia având oricum un impact puternic și a transmis un mesaj care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat în comentarii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donda West, mama fostului soț al lui Kim Kardashian, a murit în anul 2007 în urma unor complicații de la o intervenție chirurgicală plastică. Aceasta avea doar 58 de ani. În memoria mamei lui, Kanye West și-a numit, la începtul acestui an, cel de-a zecelea album după ea. În plus, este și o piesă de pe album, intitulată „Losing My Family”, care începe cu vocea mamei sale oferind sfaturi despre dragoste și căsătorie, scrie people.com.

„Două lecții pe care le-am transmis copiilor mei. Primul este că indiferent de motiv, nu-ți abandonezi niciodată familia, iar al doilea este că indiferent de motiv, iubești necondiționat”, sunt cuvintele mamei lui West în melodie. 

Kanye West vrea să se împace cu Drake

Recent, rapperul Kanye West a făcut o încercare de a încheia cearta cu Drake. Acesta a creat un videoclip cu scopul de a aborda discuțiile dintre cei doi. 

„Creez acest videoclip pentru a aborda discuțiile continue dintre mine și Drake. Atât eu, cât și Drake ne-am atacat unul pe celălalt și este timpul să punem stop”, a spus el într-un videoclip distribuit de J Prince pe Twitter.

De asemenea, West l-a invitat pe Drake, în vârstă de 35 de ani, să cânte cu el luna viitoare. „Îl rog pe Drake pe 7 decembrie să mi se alăture pe scenă ca invitat special pentru a împărtăși cele mai mari albume ale anului live în Los Angeles, cu scopul de a-l elibera pe Larry Hoover”, a spus el, referindu-se la co- fondatorul bandei Gangster Disciples, care se află în prezent în închisoare în Colorado. 

Citește și: Kanye West, din nou în centrul unor controverse. Artistul ar fi înșelat-o pe Kim Kardashian în timpul căsniciei

El și-a încheiat declarația cu: „Cred că acest lucru nu numai că va aduce conștientizarea cauzei noastre, dar va dovedi oamenilor de pretutindeni cât de multe putem realiza atunci când ne lăsăm mândria deoparte și ne unim.”

Etichete: mama , kanye west , rapper , fotografie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?