Kulture, fiica lui Cardi B
Actualitate

Kulture, fiica lui Cardi B/ Credit foto: Instagram

Cum arată fiica lui Cardi B la doar 3 ani. Kulture a moștenit frumusețea de la mama ei

Cardi B a postat noi imagini cu fiica ei și a lui Offset, acum în vârstă de 3 ani. Micuța Kulture se face din ce în ce mai frumoasă, iar noul ei look i-a încântat pe fanii artistei. 

Fiica lui Cardi B și a lui Offset se transformă într-o domnișoară superbă. Artista a postat recent câteva fotografii cu micuța ei, în vârstă de 3 ani, având un nou look. Fanii au fost surprinși să vadă ce trăsături frumoase are Kulture și cât de multe seamănă cu mama ei. 

Citește și: Cardi B, dezvăluire neașteptată despre Halle Berry. Ce a vrut să facă artista la scurt timp după ce a cunoscut-o

Într-un colaj postat pe contul său de Instagram, Cardi B a vrut să le arate urmăritorilor ei ce atitudine are fiica ei, Kulture, pe care o are împreună cu Offset, dar și cât de mult a crescut micuța. Look-ul foarte fresh pe care micuța l-a prezentat a fost pe placul celor 115 milioane de urmăritori pe care mama ei îi are pe rețelele de socializare. Kulture a purtat un hanorac cu alb și roșu, având un „M” mare pe piept, pantaloni kaki și o pereche de sneakersi roșii din piele. Outfit-ul acesteia a fost completat cu o coafură foarte la modă. Părul i-a fost impletit în două condițe, iar în lateral aceasta a avut o inimă făcută dintr-o suviță de păr, potrivit People

„Remarcabilă ca tatăl ei”, a scris Cardi B la postarea ei de pe Instagram cu Kulture. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kulture iubește să fie în centrul atenției

Kulture se bucură enorm de atenția pe care o primește din jurul ei, atât din viața de zi cu zi, de la părinții și apropiații ei, cât și din mediul online, acolo unde are deja 2,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Iubește să fie fotografiată, iar acest lucru s-a văzut și din imaginile postate de mama ei. 

Kulture are doar 3 ani, însă are o armată de fani pe Instagram. Contul ei, desigur, este adminisrat de mama ei, iar rapperul „I Like It” postează adesea poze cu ținutele și coafurile lui micuței sale. 

Citește și: Cum arată colecția impresionantă de genți a lui Cardi B. Doar una costă 240.000 de dolari

Cardi, care este ea însăși foarte activă pe rețelele de socializare, a dezvăluit recent că s-a îndepărtat puțin de lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de Kulture și de fiul ei de două luni, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

„Știu că nu am interacționat prea mult cu voi. Copiii mei îmi ocupă tot timpul. Vă iubesc, băieți, vă voi ține la curent”, a scris Cardi pe Twitter săptămâna trecută. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri