meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Farsa riscantă făcută de prințul William la nunta fratelui său, prințul Harry: "I-a derutat total pe invitați"

Prințul William a făcut o farsă riscantă în ziua nunții fratelui său, prințul Harry, atunci când acesta s-a căsătorit cu Meghan Markle, în urmă cu șase ani. Dorindu-și să creeze un moment amuzant în ziua celui mai important eveniment din viața fratelui său mai mic, William a legat o scară de spatele mașinii celor doi, aproape provocând un accident în rândul invitaților. 

Farsa lui William, care avea 35 de ani la acea vreme, a avut loc după ce Harry și Meghan au părăsit petrecerea de după cununie, la care au participat o mulțime de celebrități. Ideea de a lega o scară de mașina lor a pornit de la un incident care avusese loc în urmă cu câteva zile, când Harry a căzut de pe o scară atunci când a vrut să schimbe un bec pentru Meghan, rănindu-se la braț. 

Citește și: Relația dintre William și Harry, în continuare „pe butuci”. Condiția pusă de prințul de Wales ca să aibă o întâlnire cu fratele lui

„Harry și Meghan au plecat pe la miezul nopții. Așa că William a legat o scară de partea din spate a mașinii, care i-a derutat total pe invitați”, a povestit unul dintre invitați, potrivit publicației The Mirror

La petrecerea de după cununie au participat numeroase vedete, inclusiv David și Victoria Beckham, Serena Williams, James Corden, Idris Elba și George și Amal Clooney. De asemenea, și actrița Priyanka Chopra a fost prezentă. Atmosfera a fost una de carnaval, cu burgeri și cocktailuri tematice, inclusiv unul numit „When Harry Met Meghan”, un omagiu adus comediei romantice „When Harry Met Sally”, conținând rom și ghimbir, în onoarea părului roșu al lui Harry. 

Citește și: Ce s-a întâmplat între William și Harry în dimineața zilei în care au dezvelit o statuie a prințesei Diana

Oaspeții au fost răsfățați cu o cină inedită, plătită de prințul Charles, care a avut loc de la 19:30 până la aproximativ 22:00. Charles a ținut un discurs emoționant și amuzant, la care invitații au răs și au izbucnit în lacrimi. „Charles a vorbit despre cum îl hrănea pe Harry cu biberonul și îi schimba scutecul, apoi a spus: 'Uite ce frumos a crescut!'. A fost un pic jenant”, a declarat pentru Daily Mail unui dintre invitați. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri