Prințul Harry și William, septembrie 2022/ Profimedia Images
Divertisment

Prințul Harry și William, septembrie 2022/ Profimedia Images

Relația dintre William și Harry, în continuare „pe butuci”. Condiția pusă de prințul de Wales ca să aibă o întâlnire cu fratele lui

Prințul William nu este interesat să discute cu fratele lui, Harry, până când nu își va cere scuze pentru declarațiile pe care le-a făcut privind familia regală, susține un expert. Cei doi au ales să nu se întâlnească în timpul vizitei ducelui de Sussex în Londra, după ce tatăl lor a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a zburat mai bine de 8.000 de kilometri, din California la Londra, pentru o întâlnire cu tatăl său care a durat aproximativ 45 de minute.

Călătoria prințului Harry a adus speranțe în sufletul multor oameni privind o reconciliere în familia regală, fiind considerată și o oportunitate pentru ca acesta să aibă o întâlnire cu fratele lui, prințul William, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Prințul William la o cină de gală pentru organizaţia caritabilă Air Ambulance din Londra/ Profimedia
Prințul William la o cină de gală pentru organizaţia caritabilă Air Ambulance din Londra/ Profimedia

Ducele de Sussex s-a întors în Statele Unite ale Americii, la doar o zi de când a ajuns în Marea Britanie și și-a petrecut noaptea la un hotel. În plus, el și William nu s-au întâlnit, dar soțul lui Kate Middleton ar fi acceptat bucuros o reuniune, însă cu o singură condiție.

Citește și: Regele Charles l-a sunat imediat pe prințul Harry după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ducele a plecat imediat la Londra

„William va fi extrem de supărat dacă Harry a ales să facă această vizită doar ca „mișcare” de imagine”, a declarat Ingrid Seward, redactor șef al revistei Majesty Magazine.

printul harry
Prințul Harry / Foto: Profimedia

„William nu are niciun interes să discute cu Harry până când aceasta nu se va purta ca un adevărat bărbat și își va cere scuze pentru declarațiile făcute de-a lungul anilor, pentru ce a spus despre el și despre prințesa de Wales”, a mai declarat sursa respectivă, adăugând, de asemenea, că acesta nu are încredere în fratele lui: „El trebuie să fie furios în sinea lui gândindu-se la anii în care l-a susținut pe Harry, iar el, acum, când tatăl lui și soția sa sunt bolnavi, ar putea să se gândească doar la un truc de imagine”.

Citește și: Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

De cealaltă parte, surse apropiate lui Harry au dezvăluit că acestuia i-ar fi plăcut să aibă șansa de a-și revedea fratele: „Principalul motiv pentru care Harry a călătorit în Anglia a fost ca să-și vadă tatăl. Dacă ar fi existat șansa să-l vadă și pe prințul de Wales, atunci el ar fi acceptat cu plăcere”.

Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost să-l viziteze pe Regele Charles

Prințul Harry a călătorit singur în Marea Britanie, iar Meghan a rămas singură cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în SUA. Fostul majordom al Regelui Charles a vorbit despre motivul pentru care se crede că fosta actriță nu și-a însoțit soțul în această călătorie, după ce a aflat că monarhul a fost diagnosticat cu cancer. 

Zvonurile care circulă în presa internațională susțin că Meghan a promis că nu se va mai întoarce niciodată în Regatul Unit, iar o sursă care a lucrat anterior pentru familia regală a declarat că Harry trebuia să facă această călătorie singur. 

Citește și: Meghan şi Harry, atacaţi de tabloidele britanice după apariţia lor în Jamaica: "Disperaţi să fie văzuţi", "Insensibili" şi "Provocatori

„Meghan a considerat că cea mai bună decizie este să stea acasă cu copiii. Ea crede că Harry trebuie să facă asta singur”, a spus Grant Harrold pentru New York Post.

Grant a lucrat ca majordom pentru regele Charles timp de șapte ani, pe vremea când suveranul era încă prinț. „Este tatăl lui. Ea este conștientă de relația lor și probabil l-a încurajat să vină”, a adăugat acesta. 

Chiar dacă Meghan nu a plecat cu Harry în Marea Britanie, Grant nu exclude posibilitatea că ea să i se alăture soțului ei curând, împreună cu copiii. „Sigur va veni la un moment dat și îi va aduce și pe nepoții Regelui Charles”. 

Cu toate acestea, potrivit autorului regal Omid Scobie, Meghan ar fi promis în urmă cu ceva timp că nu se va mai întoarce niciodată în Anglia. „Ea nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Marea Britanie”, a spus autorul. 

Etichete: relatie , dezvaluiri , harry , william

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri