Harry și William
Divertisment

Tensiunile dintre Harry și William s-ar fi domolit / Getty Images

Ce s-a întâmplat între William și Harry în dimineața zilei în care au dezvelit o statuie a prințesei Diana

Tensiunile apărute între prinții William și Harry s-ar fi domolit după ce aceștia au participat la evenimentul în timpul căruia au dezvelit statuia realizată în memoria prințesei Diana. Potrivit unei surse apropiate celor doi, aceștia ar fi petrecut timp împreună, iar ”rănile” lor ar fi început să se vindece.

În ciuda faptului că prințul Harry a ales să se mute în California, Statele Unite ale Americii, relația dintre prințul Harry și fratele lui, William, s-ar fi îmbunătățit după ce aceștia s-ar fi întâlnit de două ori, în decurs de câteva luni.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Prinții Harry și William s-au văzut prima oară în luna aprilie a acestui an, când au participat la funeraliile bunicului lor, prințul Philip. Acum, cei doi s-au reunit pentru eveniment de dezvelire a statuii mamei lor.

Se pare că ei ar fi petrecut câteva ore împreună, iar timpul acela i-ar fi ajutat să depășească neînțelegerile apărute în timp.

”William și Harry au petrecut câteva ore împreună înainte de dezvelirea statuii mamei lor, s-au uitat la poze.”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi, potrivit US Weekly.

”Chiar au întors o nouă pagină în ceea ce privește relația lor, iar rănile încep să se vindece. Toată lumea se bucură să-i vadă din nou apropiați, așa cum au fost în ziua în care au participat la evenimentul organizat în memoria mamei lor.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

William și Harry au dezvelit o statuie a prințesei Diana

William și Harry, despre care presa a relatat recent că s-ar fi certat în aprilie, la funeraliile bunicului lor, prințul Philip, s-au întâlnit joi și au venit împreună ca să inaugureze o statuie a mamei lor, Diana, în ziua în care prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

Cei doi frați au fost fotografiați vorbind cu însuflețire, gesticulând și râzând cu oaspeții prezenți cu ocazia acestui eveniment dedicat mamei lor. Asistența a aplaudat în momentul în care ei au tras împreună pânza verde ce a dezvelit privirilor grupul statuar reprezentând-o pe prințesa Diana.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

”În fiecare zi ne dorim să fie încă aici, cu noi. Ne stăruie în amintire dragostea, puterea și caracterul ei, calități care au făcut-o să fie o forță în toată lumea, pentru totdeauna, schimbând în bine nenumărate vieți”, au declarat ducii William și Harry într-un comunicat.

Statuia a fost amplasată în grădina Sunken de la Palatul Kensington, care a fost redecorată cu această ocazie. Grădina a fost unul dintre locurile preferate ale prințesei Diana în perioada în care a locuit aici. Acum, Palatul Kensington este reședința oficială a prințului William.

Etichete: printesa diana , harry , william

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri