Kirill Shamalov, katerina tikhonova, anastasia zadorina
Actualitate

Kirill Shamalov și fiica lui Vladimir Putin, Katerina, au fost căsătoriți cinci ani. Acum, miliardarul se iubește cu fiica unui important general. / Foto: Profimedia

Cine e femeia cu care fostul ginere al lui Vladimir Putin și-a refăcut viața. Kirill Shamalov și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Kirill Shamalov, fostul soț al Katerinei Tikhonova, una dintre fiicele lui Vladimir Putin, a plecat în secret din Rusia, în încercarea de a scăpa de sancțiunile care-i vizează pe oligarhi. Nu singur, ci alături de iubita lui, fiica unui general rus. Cei doi au ajuns în Dubai, acolo unde bărbatul și-a sărbătorit și ziua de naștere.

Tot mai multe informații despre familia lui Vladimir Putin ies la iveală pe măsură ce se scurg zilele de război. Kirill Shamalov, unul dintre cei mai tineri miliardari ai Rusiei și fostul ginere al liderului de la Kremlin, a ales să părăsească Rusia din cauza sancțiunilor care-i vizează pe oligarhi. 

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

katerina tikhonova si Kirill Shamalov
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În 22 martie, Kirill a avut parte de o petrecere de lux cu ocazia zilei lui de naștere. Afaceristul a împlinit 40 de ani, motiv pentru care s-a distrat cu foc în Emiratele Arabe Unite. Shamalov este fostul soț al Katerinei Tikhnonova, în vârstă de 35 de ani, fiica lui Vladimir Putin și fostă dansatoare. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au au divorțat cinci ani mai târziu.

Citește și: Fiica lui Vladimir Putin a divorțat în secret, cu puțin timp înainte de izbucnirea războiului. Ce se știe despre fostul ei partener

Fostul ginere al lui Vladimir Putin se iubește cu o tânără care vine dintr-o familie influentă

Anastasia Zadorina

Noua iubită al lui Kirill Shamalov ar fi Anastasia Zadorina, fiica lui Mikhail Shekin, un important general din Serviciul Federal de Securitate al Rusiei. Bruneta de 33 de ani a fost cea care a organizat petrecerea aniversară a noului ei iubit. Nu oriunde, ci în exclusivistul Burj Al Arab din Dubai, departe de sancțiunile pe care sărbătoritul le-ar avea de înfruntat la Moscova, scrie Daily Star. Petrecere a fost una elitistă, iar nivelul de securitate a fost unul extrem de ridicat, se arată pe un canal de Telegram, unde sursele vorbesc și despre o posibilă nuntă.

Citește și: Alla Pugaciova, cea mai mare cântăreață a Rusiei sovietice, a plecat în secret din Moscova. A ajuns în Israel cu soțul și cei doi copii

Anastasia Zadorina este implicată în afaceri cu haine, fiind cea care a îmbrăcat și echipa olimpică a Rusiei. Tot pe Telegram s-au făcut publice și detalii din viața de cuplu a celor doi bogătași ruși: "Kirill a plecat în Emiratele Arabe alături de fiica generalului FSB, fondatoarea brandului rusesc olimpic, Anastasia Zadorina, acum aproape o săptămână. Au de gând să se odihnească acolo până ce trec aceste vremuri tulburi. Dimineața sunt la plajă, iar seara merg la karaoke".

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri