Alla Pugacheva si vladimir putin
Actualitate

Alla Pugaciova, premiată de Vladimir Putin / Foto: Profimedia

Alla Pugaciova, cea mai mare cântăreață a Rusiei sovietice, a plecat în secret din Moscova. A ajuns în Israel cu soțul și cei doi copii

Cântăreaţa Alla Pugaciova, cea mai mare vedetă a muzicii din Rusia, de peste 40 de ani, a fugit în Israel cu familia ei, au declarat două surse pentru publicaţia israeliană Haaretz, citată de Agerpres.

La începutul lunii martie, presa rusă a relatat că artista de 72 de ani şi soţul ei, comediantul Maxim Galkin, au părăsit Rusia pentru Israel. Copiii lor, Liza şi Gary, gemenii în vârstă de 9 ani, născuţi de o mamă surogat, se află alături de ei.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pugaciova şi Galkin - a cărui mamă este evreică - refuză să fie intervievaţi şi nu este clar cât timp intenţionează să rămână în Israel. Cu toate acestea, Galkin, în vârstă de 45 de ani, are programate şase spectacole în Israel în luna iunie.

Soțul Allei Pugaciova, mesaj împotriva războiului

Pugaciova şi Galkin nu dau interviuri şi fac foarte rar declaraţii politice. Singurul comentariu lipsit de ambiguitate al lui Galkin a fost făcut în prima zi a invaziei ruse în Ucraina, notează Haaretz.

Alla Pugaciova

"Am fost pe telefon cu rudele mele din Ucraina încă de dimineaţă devreme. Nu pot descrie ceea ce simt în acest moment. Cum este posibil aşa ceva? Nu există nicio justificare pentru război! Nu războiului", a scris el pe Instagram pe 24 februarie. 

Citește și: Fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, pe lista celor vizați de sancțiunile impuse de guvernul britanic. Tânăra și-a pierdut locuința

La două zile după această postare anti-război, care potrivit unei noi legi din Rusia ar putea fi considerată o infracţiune, Galkin a anunţat că a deschis un canal de Telegram pentru ca fanii săi să poată rămâne în contact cu el în cazul în care Instagram - între timp închis în Rusia - ar avea probleme.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri