Loni Willison
Actualitate

Fostul model Loni Willison a ajuns să trăiască pe străzi. / Foto: Profimedia

Fostul model Loni Willison a ajuns să se îmbrace din gunoaie. Pozată când cară un pat în spinare și probează ținute din tomberoane

Loni Willison, fost model și fosta soție a actorului Jeremy Jackson, trăiește pe străzi de câțiva ani. Ședințele foto în costum de baie și aparițiile pe covorul roșu s-au transformat, ca printr-o magie negativă, într-o viață de calvar. 

Zilele trecute, Loni, odată o blondă fatală, superbă, cu lumea la picioare și o carieră promițătoare, a fost pozată de paparazzi în timp ce proba haine găsite la gunoi și își alegea ce i se potrivea. A plecat de pe aleea cu tomberoane cu un coș de supermarket plin cu haine. De altfel, întreaga ei "avere" e în acel cărucior pe care-l cară cu ea peste tot.

Loni Willison
Loni Willison a adunat haine din tomberoane. / Foto: Profimedia

Citește și: Acum 10 ani, Loni Willison era model și se căsătorea cu un actor. Azi, trăiește pe străzi, caută prin gunoaie și umblă fără pantofi

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Fumând o țigară, femeia care este homeless din 2016, este acum la pământ. Trăiește din ce găsește pe străzi și adună orice i-ar putea face traiul mai confortabil, de la haine, la pături și mobilier aruncat de alți oameni. 

Loni Willison
Fostul model Loni Willison a ajuns să trăiască pe străzi. / Foto: Profimedia

"Sunt jefuită tot timpul. Oamenii îmi iau lucrurile. Pur și simplu vreau să fiu cât mai murdară posibil pentru ca nimeni să nu mă atace. Cu cât sunt mai murdară, cu atât mai bine. Și mai urât mirositoare. Mi-am tăiat părul pentru a arăta diferit. M-am tuns singură", spunea ea, în 2018, într-o discuție rară cu Daily Mail.

A rupt legătura cu toți cunoscuții și nu a acceptat oferta unei prietene de a o ajuta să meargă la un centru de reabilitare. Mănâncă ce apucă și caută alimente în gunoaie sau pe lângă magazine și restaurante.

loni willison
Viața lui Loni Willison s-a schimbat radical în câțiva ani. / Foto: Profimedia

Citește și: Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch, o duce din ce în ce mai rău. Femeia e plină de vânătăi pe mâini

Loni Willison trăiește pe străzi de aproape opt ani

Loni Willison
Loni Willison a adunat haine din tomberoane. / Foto: Profimedia

De-a lungul anilor, Loni a avut mult de tras din cauza dependenței de substanțe interzise și din cauza problemelor de sănătate mintală. A lucrat ca asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles, însă în 2016, după ce și-a pierdut jobul, ea a suferit o cădere. Ulterior, și-a pierdut casa și mașina, nu și-a permis să plătească o chirie, motiv pentru care a ajuns pe străzi. 

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în 2012, dar mariajul lor nu a durat mult. În 2014, cei doi depuneau actele de divorț și o luau pe drumuri separate.

În fața reporterilor care au surprins-o în timp ce căuta prin tomberoane, Loni Willison mărturisea că "se descurcă foarte bine" și recunoștea că nu a mai vorbit cu fostul ei soț: "Nu am mai vorbit cu Jeremy, nici cu prietenii. Nu vreau să vorbesc cu nimeni, sunt foarte bine. Nu vreau ajutor", spunea ea în 2020.

Etichete: loni willison

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri