Loni Willison
Divertisment

Loni Willison / Profimedia Images

Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch, o duce din ce în ce mai rău. Femeia e plină de vânătăi pe mâini

Loni Willison, fosta soție a actorului Jeremy Jackson, care a jucat în Baywatch, a bifat o nouă apariție îngrijorătoare. Aceasta a fost surprinsă în timp ce hoinărea pe străzile din Los Angeles, pe care trăiește de câțiva ani, însă avea un ochi vânăt.

În vârstă de 40 de ani, Loni Willison a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în timp ce împingea un cărucior în care își ține hainele.

Loni Willison, o nouă apariție îngrijorătoare / Profimedia Images

Îmbrăcată în colanți și în mai multe maiouri, având la gât o eșarfă și niște coliere, iar în jurul taliei legate două cămăși, Loni Willison nu părea să fie în formă. Aceasta și-a pus pe cap și o șapcă și părea agitată, fumând în permanență. În plus, ea avea și un ochi vânăt, dar și alte răni pe mâni, cel mai probabil ele fiind căpătate în timp ce căuta mâncare prin tomberoane.

Loni Willison, o nouă apariție îngrijorătoare / Profimedia Images

Citește și: Acum 10 ani, Loni Willison era model și se căsătorea cu un actor. Azi, trăiește pe străzi, caută prin gunoaie și umblă fără pantofi

Apariția ei vine la câteva luni de când Loni l-a învinovățit pe fostul ei soț pentru problemele cu care se confruntă.

„Fostul meu soț. Faptul că m-am măritat. Cel puțin am divorțat”, a răspuns ea atunci când a fost întrebată ce a mers prost în viața ei.

„S-a ocupat de tot ca să mă distrugă”, mai spunea ea.

Loni și Jackson s-au despărțit în 2014, după aproape doi ani de căsnicie. Atunci, ea a susținut că actorul a încercat să o stranguleze în timpul unei discuții tensionate, amândoi aflându-se atunci sub influența alcoolului.

Citește și: Loni Willison, de la model de succes, la om al străzii. Cum a ajuns fosta soție a unui star din Baywatch să cotrobăie prin gunoaie

De-a lungul timpului, Willison a fost model, ea fiind cunoscută pentru aparițiile în reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man.

Loni a revenit în atenția publicului în 2018

Până în 2018, Loni a ieșit din atenția lumii, dar atunci când a revenit, părul ei blond perfect coafat, machiajul impecabil și corpul tonifiat care era admirat în ședințe foto au fost înlocuite de o umbră de femeie. Nu mai are câțiva dinți din față, degetele mâinilor îi sunt rupte și, spune ea, a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost electrocutată constant vreme de un an de o persoană care voia doar să-i facă rău.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri