Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia

Gestul pe care prințul Harry l-a făcut în timpul vizitei la Castelul Windsor. I-a amintit lui Meghan Markle care este protocolul regal

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au ajuns weekendul acesta în Marea Britanie, pentru a fi alături de familia regală după moartea Reginei Elisabeta a II-a. În timpul vizitei lor la Castelul Windsor, unde au fost însoțiți de prințul William și Kate Middleton, Harry a făcut un gest care a fost observat imediat de fani. 

Sâmbătă, prințul și prințesa de Wales, alături de prințul Harry și de Maghan Markle, au făcut o vizită la Castelul Windsor, pentru a vedea omagiile florale aduse de oameni pentru Regina Elisabeta a II-a. Cei doi frați și soțiile lor au venit cu aceeași mașină, în ciuda faptului că au avut neînțelegeri în trecut, și au stat de vorba cu cei care au slujit-o pe regretata suverană. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle/ Profimedia

În timpul plimbării lor în fața Castelului, la un moment dat, prințul Harry a fost surprins făcând un gest impresionant, prin care i-a amintit lui Meghan Markle protocolul regal. Acesta a tras-o subtil de mână atunci când au ajuns în fața omagiilor, lăsându-i pe prințul William și pe Kate Middleton să meargă în față, așa cum se cuvine, aceștia fiind moștenitorii tronului. În imaginile surprinse de fanii regali și postate pe rețelele de socializare, Harry este văzut cum încetinește pasul pentru a o ține pe Maghan lângă el, în timp ce prinții de Wales își continuă drumul în fața lor. 

@francispagemedia #princewilliam #princeharry #katemiddleton #meghanmarkle #fyp #foryou #foryoupage ♬ Can We Kiss Forever? - Kina
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Prințul Harry, mesaj mișcător în memoria reginei Elisabeta: "Îți sunt veșnic recunoscător". I-a mulțumit pentru sfaturi și zâmbete

În urma întâlnirii celor doi frați, s-a aflat și faptul că prințul William i-a cerut, printr-un mesaj emoționant, fratelui său să ia parte la vizita de la Castelul Windsor. Cei patru a fost văzuți plimbându-se în fața Castelului Windsor, pârând că au uitat de neînțelegerile dintre ei. 

Potrivit publicației Mirror, prințul William i-a trimis prințului Harry un mesaj de ultimă oră, invitându-l pe el și pe soția sa, Meghan Markle, la Castelul Windsor pentru a vedea omagiile regretatei Regine și pentru a-i saluta pe cei aflați acolo. Mai mult, se pare că prințul de Wales nu a acționat la ordinul Regelui Charles al II-lea, în organizarea reuniunii surpriză cu fratele său și fosta actriță, așa cum se credea anterior.

„S-a întâmplat foarte repede. A fost remarcabil cum Harry a acceptat, mai ales că cei doi frați nu s-au văzut în Scoția”, a declarat o sursa, relatează publicația Mirror.

Citește și: Adevărul despre ultimele imagini cu regina Elisabeta a II-a în viață. Fotografa care le-a realizat a rupt tăcerea: ”Părea fragilă!”

Deși anterior se credea că prințul William i-a trimis mesajul fratelui său la îndemnul tatălui lor, regele Charles, se pare că moștenitorul tronului a făcut acest gest din dorința proprie, trimițându-i lui Harry o ramură de măslin și un mesaj prin care îl roagă să ia parte la eveniment.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?